fbpx

Video: Brzi i žestoki 8 – Vin Diesel, Charlize Theron..

Novi nastavak….

Predstavljamo prvi trailer i teaser plakat filma Brzi i žestoki 8

Brzi i žestoki 8

Vin DieselNa krilima filma Brzi i žestoki 7 iz 2015. godine, jednog od najbržih filmova koji je dosegao milijardu dolara na svjetskom box-officeu i šestog najvećeg naslova svih vremena, dolazi novo poglavlje najpopularnijeg serijala: Brzi i žestoki 8.
Sada kada su Dom i Letty na medenom mjesecu, Brian i Mia u mirovini – a ostatak ekipe oslobođen – svi prividno donekle vode normalan život. Ali kada tajanstvena žena (dobitnica nagrade Oscar® Charlize Theron) uvede Doma u svijet kriminala, on ne pronalazi način izlaska i izdaje sve koji su mu bliski. Svi će se suočiti s kušnjama kao nikada do sad.
Od obala Kube i ulica New Yorka do ledenih ravnica artičkog Barentskog mora, naša elitna snaga će pokušati zaustaviti anarhiste i dovesti kući čovjeka koji je stvorio njihovu obitelj.
Charlize TheronVin Diesel se vraća i u ovom nastavku zajedno s Dwayneom Johnsonom, Jasonom Stathamom, Michelle Rodriguez, Tyreseom Gibsonom, Chrisom “Ludacris” Bridgesom, Nathalie Emmanuel, Elsom Pataky i Kurtom Russellom. Zajedno s Charlize Theron, u novom nastavku će im se pridružiti Scott Eastwood i dobitnica nagrade Oscar® Helen Mirren. Redatelj filma je F. Gary Gray (Straight Outta Compton), a producenti su Neal H. Moritz, Michael Fottrell i Diesel.
Film Brzi i žestoki 8 u kina stiže u travnju 2017. godine.

Foto: Promo
Pogledajte trailer:

[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=d9xxK8Ll3us[/embedyt]