fbpx

Video: Pjesmom Dobro jutro pokrenut YouTube kanal ansambala HRT-a

Zagreb…

YouTube kanal ansambala HRT-a

YouTube kanalPjesmom Dobro jutro koju su 20. travnja premijerno predstavili na Drugom programu Hrvatskoga radija, sa spotom u emisiji Dobro jutro Hrvatska, ansambli Hrvatske radiotelevizije pozdravljaju i svoj YouTube kanal.
Glazbenici Zbora, Simfonijskog orkestra i Jazz orkestra HRT-a u suradnji sa šefom dirigentom Simfonijskog orkestra, maestrom Enricom Dindom, i šefom dirigentom Zbora HRT-a, ujedno autorom pjesme Dobro jutro, Tomislavom Fačinijem, svaki iz svojega doma doprinijeli su ostvarenju pjesme i spota, u čemu im se kao gost pridružio Tony Cetinski. Projekt je to koji nudi utjehu, potporu i ohrabrenje u ovim vremenima kušnje te ukazuje na potrebu pozitivnog gledanja na budućnost, a njezinim dijelom svakako je YouTube kanal ORKESTRI / ZBOR.
Upravo je spot za pjesmu Dobro jutro prva objava na novopokrenutom kanalu na kojemu ćemo od danas, svaku večer u 20 sati, objavljivati po jednu snimku izvedbi jednog od naših ansambala: Zbora, Simfonijskog, Jazz i Tamburaškog orkestra. Riječ je o recentnim snimkama zabilježenima na njihovim redovitim koncertnim ciklusima u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog, Studiju Bajsić i u Muzeju suvremene umjetnosti.

Foto: Press
Video:

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=rUZhdm3qjw4[/embedyt]