Ruke u zrak: Ovako zvuči kad Jacques Houdek pjeva Miši Kovaču
By redakcija On 13 svi., 2018 At 12:54 PM | Categorized As LifeStyle, Moda, Naslovnica, Reportaže, Vijesti | With 0 Comments

Narodni…

Video: Jacques Houdek otpjevao Mišinu Ako me ostaviš

Jacques Houdek– Ovu pjesmu nisam nikad pjevao u životu jer se neke pjesme ne pjevaju iz strahopoštovanja prema originalnom izvođaču. Međutim, kako ja znam da mene Mišo voli, usudio sam se i ovo će biti njemu u čast. To će biti jedan moj mali pokušaj da ovu pjesmu učinim svojom i da njemu čestitam 60 godina briljantne karijere – rekao je Jacques Houdek.
Ako je slušao, legenda Mišo Kovač bio je zadovoljan onime što se događalo u dnevnom boravku Narodnog. Jacques Houdek je prihvatio izazov i samo za Living Room Acoustic obradio svima dobro poznat Mišin hit ‘Ako me ostaviš’.
Na pitanje kako to da je odabrao Mišinu pjesmu, Jacques je rekao:
– To su te velike pjesme kojih više baš nema tako puno i kojih se svi bojimo. Pratim vašu hvalevrijednu emisiju, pratim svoje kolege kako su kreativni i mislim si što da izmislim… Ne mogu otpjevati ‘Kad si sretan, lupi dlanom ti o dlan’…”
Jacques HoudekOsim genijalne obrade, Jacques Houdek nas je počastio akustičnim izvedbama svojih pjesama ‘Sam’, ‘Pravi sretnik’ i ‘Kad nekoga voliš’, za koju kaže da ne broji koliko puta ju je izveo mladencima za prvi ples.
Jacques je pokazao i svoje frizerske sposobnosti pa je za vrijeme gostovanja u emisiji uživo, ošišao voditelja Tomislava Cvetkovića. Dok je skraćivao Tomislavu kosu, ispričao je kako je na početku pjevačke karijere još uvijek šišao.
– Već sam imao četiri – pet spotova vani i preko dana bih ‘izbrijavao’ ovako kao tebe, a onda navečer bih se spremio i išao na gažu.
S obzirom da se posljednjih dana priča samo o Eurosongu, Jacques se prisjetio svojeg prošlogodišnjeg nastupa, za kojeg priznaje da ga se jedva sjeća jer ga je strah obuzeo. Prokomentirao je i Frankin nastup:
– Ona je ostavila svoje srce na sceni. Dala je sve od sebe, izvukla je, kao profesionalac, sve ono najbolje i najlošije što ju je pratilo posljednjih mjeseci. Čak je i negativu iskoristila da ‘zakuca’.

Foto: Press
Video:

comment closed