fbpx

Volim Hrvatsku – Nova sezona na malim ekranima

HRT…

Na Hrvatskoj radioteleviziji uskoro nova sezona popularne emisije Volim Hrvatsku

Volim Hrvatsku– Pokazali su se kao dobitna kombinacija i zato i ove sezone nastavljamo s provjerenom ekipom. Raduje me što ćemo se opet družiti s našim gledateljima – ističe urednica projekta Elizabeth Homsi.
Popularni i rado gledani game show Hrvatske radiotelevizije Volim Hrvatsku ulazi u novu sezonu emitiranja. Emisija će ugostiti mnoga poznata lica – glumce, pjevače, sportaše i voditelje, a kroz zabavu i smijeh natjecatelji će, uz pomoć kapetana timova, provjeriti svoje znanje o Republici Hrvatskoj, ljudima koji u njoj žive te poznatim osobama iz hrvatske povijesti. Svoje će znanje i ove sezone provjeriti i voditelj emisije Mirko Fodor te kapetani timova braća Bojan i Goran Navojec.
Za Mirka Fodora, profesora geografije, kolege kažu da se u emisiji snalazi kao riba u vodi.
Mirko Fodor– Jako se veselim novoj sezoni jer to mi je jedna od najdražih emisija koje sam radio. Razigrana je, poučna, zabavna i s uvijek odlično raspoloženim gostima – kaže Mirko Fodor.
I ove jeseni gledatelji će se u emisiji Volim Hrvatsku prisjetiti važnih sportskih događaja i uspjeha hrvatskih sportaša, filmova, serija i pjesama koje su rado slušali. Pomoći će i publika, koja će na kraju svake emisije, zajedno s pobjedničkim timom, dobiti nagrade pokrovitelja. U studiju će se pjevati najpopularnije pjesme, a natjecatelji će pogađati imena izvođača i točne naslove pjesama.
– Našim gledateljima obećavamo puno dobre zabave, veselja i iznenađenja – najavljuje urednica Elizabeth Homsi te poziva gledatelje:
– Budimo zajedno nedjeljom na Prvome programu Hrvatske televizije i volimo Hrvatsku!
Prva emisija na rasporedu je u nedjelju 24. rujna 2017. godine na Prvome programu Hrvatske televizije prije središnjega Dnevnika, a moći će se pratiti i s pomoću multimedijske usluge HRTi. Sve novosti o emisiji mogu se pronaći na mrežnoj podstranici volimhrvatsku.hrt.hr te stranici emisije na Facebooku.
Urednica je projekta Elizabeth Homsi, urednica emisije Andrijana Škorput, redatelj Ivan Miladinov, scenarist Alen Đurica, a za scenografiju je zaslužna Ivana Boban.

Foto: Press