fbpx

Za vruće ljeto: Zavirili smo u svijet Playboy zečice Mateje Gašpar!

Zavirili smo u svijet Playboy zečice Mateje Gašpar!

– Playboy je veliki svjetski časopis i mnoge djevojke sanjaju o tome da su na naslovnici Playboya. Meni se taj san ostvario – rekla je u razgovoru za portal Scena.hr Playboy zečica Metaja Gašpar.

Mateja Gašpar

Crnokosa ljepotica je prošle godine u travnju prvi put izašla na naslovnici Playboya, a krasi već pet naslovnica. Mateja Gašpar je šest godina fotomodel. A prvi put je snimila erotske fotografije upravo za Playboy.

– Prekrasno je bilo surađivati za Playboy Hrvatska. Posebno bih istaknula jednu divnu osobu, a to je Silvija Kanaet s kojom često surađujem za sve Playboy projekte – kazala je Mateja.

Playboy zečica još nije upoznala slavnog Hugha Hefnera, ali se nada da će ga jednom upoznati. Doznali smo i na koju je titulu posebno ponosna.

– Posebno sam ponosna na osvojenu titulu Miss Afrodita koju sam osvojila na Filipinima, međunarodnom izboru Playmate koji se održao krajem prošle godine. Filipini su definitivno najegzotičnija destinacija na kojoj sam bila.

Najviše vremena provela sam u Manili, ali bila sam i u Cebu – prekrasnom turističkom mjestu poznatom po svojim prekrasnim plažama – prisjetila se atraktivna Mateja. Ona, kaže, da prava Playboy zečica mora u biti zgodna i skladno građena s oblinama.

Stjepan Wershansky (3)

– Ali bitno je i da djevojka nema predrasuda prema toj vrsti fotografije, a posebice joj ne smije biti neugodno dok pozira gola pred drugima – objasnila je. Mateja ima puno planova jer jako voli ovaj posao, a karijeru planira i u inozemstvu.

– Trenutačno sam u kontaktu s nekoliko svjetskih agencija za snimanje modeling kataloga, ali i u dogovoru s još nekoliko svjetskih izdanja Playboya – istaknula je zečica. Ispričala nam je i kako se provela na Filipinima.

– Na Filipinima se dosta konzumira alkohol, tako da smo skoro svaki dan sudjelovale u natjecanjima ispijanja njihovih alkoholnih pića. Najbolje cure uvijek su dobile neke nagrade. Moram naglasiti kako smo se polako privikle pa nitko nije ostao bez nagrade – kazala je.

Mateja Gašpar, dodaje, da joj je velika podrška u poslu njezin dečko te da je jako ponosan na njezine uspjehe. Mateji je velika želja da jednom ima svoju agenciju. Među zečicama iz cijelog svijeta ima puno dobrih prijateljica.

– Imam mnogo Playmate prijateljica iz različitih država, ali istaknula bih – Lingitu Bopulu (Latvija), Cliviu Treidl (Njemačka), Katarinu Sarkovu (Slovačka), Sky Aisuru (Filipini), a od  naših Playmateica, posebno sam dobra s Enom Friedrich.

U ovom poslu uvijek ima ljubomore, ali naravno ima prekrasnih djevojaka, koje nisu samo lijepe, nego su i pametne, susretljive i prekrasne osobe – ispričala je Mateja.

Za kraj nam je otkrila: “Kad nisam Playboy zečica, tada samo obična djevojka kao i ostale djevojke koje možete sresti na ulici“.

Foto: Stjepan Wershansky