Zašto Imoćani vole Mercedese?
By redakcija On 10 lip., 2019 At 12:56 PM | Categorized As LifeStyle, Moda, Naslovnica, Reportaže, Vijesti | With 0 Comments

HRT…

Emisija Puls donosi priču o životu migranata i otkriva zašto Imoćani vole Mercedese

PulsNa Hrvatskoj radioteleviziji, u četvrtak 13. lipnja 2019. godine na Prvom programu (HRT – HTV1), pogledajte zadnje ovosezonsko izdanje dokumentarno-reportažne emisije Puls. U zadnjem ovosezonskom “Pulsu” prisjećamo se ovih priča: Na području Unsko-sanskog kantona migranti su smješteni u četiri kampa. Sve ih je početkom godine obišla naša ekipa i uvjerila se da većina izbjeglica svoj život zamišlja negdje drugdje, daleko i od BiH i od Hrvatske. U posljednje vrijeme ponovno se aktualizirala izbjeglička priča, pa ćemo se i mi još jednom prisjetiti ljudi koji traže bolji život.
Ante Mrvica jedno je od lica koje dobro znamo. Jer pred kamerom je proveo svoj radni vijek. U splitskoj trajektnoj luci proveo je više od 27 godina. Danas je u mirovini i od svih luka na svijetu zanima ga jedino – Žirje. Kao i nekada ni danas se u imotskom kraju nije puno toga promijenilo. vole MercedesImoćani opet odlaze u pečalbu. I dalje vole Mercedes, i to toliko da su mu odlučili podići spomenik. Nedavno su položili i kamen-temeljac, a Tina Šimurina je i prije toga izmjerila koliko snažno Imoćanima srce kuca baš za tim automobilom. Nije baš odmah znao što želi biti u životu. Malo se tražio. Ali sve je zapravo vodilo onomu što je danas. Znamo da voli kuhanje, ali zašto David Skoko voli motore, tetovaže i teretanu? Nama je kad smo ga posjetili otkrio – kakav je zapravo! Urednica i voditeljica emisije je Morana Kasapović, a urednica projekta Maja Tokić.
Dokumentarno-reportažnu emisiju “Puls” gledajte u četvrtak na Prvom programu Hrvatske radiotelevizije u 21.00 sat.

Foto: Press

comment closed