ZmaJurjevo: Željezno prijestolje u Zagrebu!
By redakcija On 22 tra., 2016 At 10:32 AM | Categorized As LifeStyle, Naslovnica, Tech, Vijesti | With 0 Comments

Ribnjak…

Legenda će oživjeti u parku Ribnjak

ZmaJurjevoZmaJurjevo u Zagreb donosi Željezno prijestolje iz kultne HBO-ove serije Igra prijestolja, i to samo dva dana prije premijere nove, 6. sezone. Obožavatelji serije i posjetitelji ZmaJurjeva tako će dobiti priliku zakoračiti u fantastični svijet Westerosa, zasjesti na prijestolje i osvojiti GoT nagrade. Svi su pozvani i da se prošeću selom u srednjovjekovnom stilu, kušaju specijalitete spravljene po tradicionalnim receptima i razgledaju tematsku izložbu u Centru mladih Ribnjak – pozivaju organizatori.
Željeli biste na jedan dan zakoračiti u svijet nalik onom iz serije Igra prijestolja ili legendi o kralju Arthuru? Sutra, 23. travnja 2016. godine, zagrebački park Ribnjak ugostit će ZmaJurjevo, pretvoriti se u srednjovjekovno selo u kojem se bore vitezovi i nad kojim prelijeću zmajevi…
Za najmlađe ZmaJurjevo donosi zanimljive sadržaje poput radionica kaligrafije, heraldike i izrade drvenih štitova, akrobatske radionice i čitanja bajki i prigodnih igara, među kojima su i potraga za zmajevim jajima. ZmaJurjevo je inspirirano legendom o borbi svetog Juraja protiv zmaja.

Foto: Press

comment closed