fbpx

Zvijezde pjevaju napustili Borko i Jelena, a gostovali su Ivan Dečak i Massimo

Show…

Zvijezde pjevaju: Ivan Dečak i Massimo izveli su pjesmu ‘Nama se nikud ne žuri’ 

Zvijezde pjevajuEmisiju Zvijezde pjevaju su otvorili prošlotjedni pobjednici po zbroju bodova Tara i Dino, s hrvatskom verzijom pjesme ABBA-e ‘Jači uzme sve’, za što ih je žiri nagradio s 34 boda. Zatim su show nastavili izvedbom ‘24000 baci’ Borko i Jelena – te s talijanskim rockom od žirija osvojili – 31 bod, no to nije bilo dovoljno za ostanak u showu, obzirom da u konačan zbroj ulaze i ‘ocjene’ gledatelja.
Treći par u studiju na Prisavlju bili su Pero i Zvijezde pjevajuKatarina, koji su u žanru mjuzikl – s izvedbom ‘Summer nights’ – zaslužili 30 bodova.
Snage u rock’n’rollu su odmjerili s natjecateljima Ashley i Bojan s pjesmom ‘Footloose’ – ali u englesko – hrvatskoj verziji, te uz vokalne pokazali i plesne adute – čime ih je žiri ocijenio s najviše, 35 bodova, a pala je i prva desetka od Miroslava Škore. Ella i Goran odabrali su mjuzikl i pjesmu iz Knjige o džungli ‘I wanna be like you’, s čime su osvojili 31 bod.
Zvijezde pjevajuPosljednji par ove subotnje večeri – bili su Krešimir i Ivana s pjesmom iz hrvatskog filmskog klasika Tko pjeva, zlo ne misli ‘U gaju tom (kukavica kuka)’ – osvojili 28 bodova. Ovoga su puta u emisiji gostovali Ivan Dečak i Massimo te izveli ‘Nama se nikud ne žuri’ .
6 parova ovoga se puta natjecalo u žanrovima mjuzikl i rock’n’roll, a o budućnosti 5 parova – uz žiri – odlučit će i sljedeće subote gledatelji, a najsretniji gledatelj koji glasa za svoje favorite i iduće subote osvaja 10 tisuća kuna, dok u završnoj emisiji iznos se penje na 40 tisuća kuna!
– Budite s nama i iduće subote u 20:05 na HTV1 u uzbudljivoj borbi glasovima u showu Zvijezde pjevaju! I ne propustite iznenađenje – odličan glazbeni broj u show programu – pozivaju s HRT-a.
Zvijezde pjevaju – 30. ožujka, HTV1, 20.05.

Foto: Press – Dario Njavro za HRT