fbpx

Učilište Profokus: Glamur za Miss!

Zagreb…

Glamur za MissNovi izazov za mlade vizažiste postavilo je Učilište Profokus s novom temom make up natjecanja. Stručni žiri i ove godine očekuje kreativan  make up kao i savršenu podlogu, izražene konture lica, naglašene oči i definirane usne – obrubljene olovkom. Make up koji svaka Miss zaslužuje.
Make- up natjecanje s temom ‘Glamur za Miss‘ održat će se u petak 13. ožujka 2015. godine u 13,00 sati u sklopu Zagrebačkog velesajma sajma ‘Dani ljepote & fitnessa 2015‘. Na natjecanje se mogu prijaviti učenici srednjih škola: kozmetičari, vizažisti, frizeri stilisti i drugi amateri u vizažizmu koji su spretni u uljepšavanju lica. Natjecatelji ne mogu biti profesionalni vizažisti.
Zainteresirani za sudjelovanje na natjecanju šalju prijave s fotografijama najkasnije do 27. veljače 2015. Glamur za Missgodine na mail adresu organizatora: uprofokus@gmail.com. Fotografija mora sadržavati prijedlog make-upa na modelu, u skladu s temom natjecanja.
Po pristiglim prijavama ocjenjivački žiri odabrat će sedam (7) natjecatelja koji će sudjelovati na natjecanju 13. ožujka 2015. godine. Rezultati prednatjecanja pristići će na adresu odabranih natjecatelja s važnim uputama.
Više informacija, obrazac za prijavu i prijedlozi izgleda make-upa na zadanu temu: ‘Glamur za Miss‘, zainteresirani mogu pogledati na linku.
Želimo uspjeh svim natjecateljima u osvajanju nagrada, kao i ono najvažnije: stjecanje iskustva i novih poznanstava.

Foto: Profokus