Besplatna škola tenisa: Online prijavnica!
Piše: redakcija On 17 lis., 2015 At 01:59 PM | Categorized As Sport, Sportske minute | With 0 Comments

Zagreb…

Besplatni program ‘Škola tenisa za učenike od 6 do 10 godina’

Besplatna škola tenisa– Želimo približiti tenis djeci i roditeljima da se kroz ovaj program uvjere kako su tenis i TK Movens, kojem je glavna odrednica pedagoški pristup, društvena komponenta, kvalitetan rad i odnos prema djeci, pravi odabir sporta i kluba u razvoju njihovog djeteta, te im ovaj sport učiniti pristupačnijim – rekao je Dino Jurjević licencirani trener Hrvatskog teniskog saveza.
Tenis klub Movens u suradnji s Hrvatskim teniskim savezom, na terenima Tenis centra Trešnjevka (teniski balon kod Kutije Šibica), Veprinečka 16, od 26. listopada do 15. studenoga 2015. godine organizira besplatni program ‘Škola tenisa za učenike od 6 do 10 godina’ na nivou Grada Zagreba kojoj je cilj, osim upoznavanja i podučavanja teniskom sportu kao zdravim oblikom bavljenja fizičkom aktivnosti i provođenjem slobodnog vremena, ujedno i prevencija ovisnosti i neprihvatljivih oblika ponašanja.
– Tenis nije nimalo skuplji od drugih sportova, primjerice nogometa iako se vrlo često percipira na takav, neopravdano pogrešan način. Važno je da ljudima dokažemo da je tenis sport koji nužno ne zahtijeva velika financijska ulaganja. U dosadašnjim besplatnim školicama, koje smo organizirali unazad 5 godina, sudjelovalo je preko 500 učenika i želja nam je da se i ove godine prijavi što veći broj djece. Budući da se iz godine u godinu broj zainteresiranih polaznika povećava, dobro smo ekipirani i spremni prihvatiti i organizirati veći broj grupa – kaže Markica Mustapić licencirani trener Hrvatskog teniskog saveza.
Treneri napominju kako je važno da se ponovno popularizira sport u kojem građanke i građani Lijepe Naše već tradicionalno postižu velike uspjehe. Besplatni program provodit će se ukupno 10 sati u grupama do šestero djece, uz osigurane klupske rekvizite, rekete, loptice, mreže. Radi se o programu koji je verificiran od strane Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa Klasa: 620-01/10-3/00314 , UR.BROJ 533-11-10-0004, s datumom 14.07.2010. Program je verificiran temeljem pozitivnog stručnog mišljenja Agencije za odgoj i obrazovanje Republike Hrvatske. Treninzi će se provoditi kao vannastavna aktivnost. Teniska škola će za djecu biti potpuno besplatna.
Ako ste odlučili potaknuti svoje dijete da zaigra tenis, on line prijavnicu za školu tenisa popunite OVDJE: (Link za on line prijavnicu: http://www.tk-movens.hr/index.php?opt=form&id=1&lang=hr )
Raspored i termini za treninge bit će prilagođen djeci i roditeljima (ujutro, popodne, iza boravka). Na kraju programa organizirat će se i veliki završni turnir za svu djecu, a svima se smiješe prigodne nagrade jer su sva djeca sudionici ujedno i pobjednici.

Foto: Press

comment closed