Kako izgleda jedan dan u kampu FC Barcelone u Makarskoj?
By redakcija On 26 lip., 2013 At 05:45 PM | Categorized As Sport, Sportske minute | With 0 Comments

– Sve je super i odlično se zabavljamo, međusobno si pomažemo, igramo fair- play uz maksimalan timski rad, a dečki su jako zadovoljni – rekao je za portal Scena.hr Dino Galić.

Kamp FC Barcelona u MakarskojKoordinator smještaja ljetnog kampa FC Barcelone u Makarskoj kazao nam je kako dječacima i budućim talentiranim nogometašima svojim znanjem i iskustvom pomažu treneri iz Španjolske uz vodstvo glavnog trenera Xavia Mondele.

Dino ističe da treneri dječacima skreću pozornost kako je osim talenta izuzetno bitno njihovo ponašanje i izvan terena. Koordinator Dino je za Scenu objasnio kako izgleda jedan dan u kampu.

– Djeci je ispunjen cijeli dan. Bude se u 6.30 sati, pa je doručak te prvi trening koji traje od 8-10 sati ujutro. Nakon toga ide odmor i zabavni sadržaj do ručka. Od 14-15 sati dječaci uče španjolski jezik, a od 15-16.30  kupaju se u bazenima i u moru. Od 18-20 sati je drugi trening nakon čega se međusobno druže u šetnji i igri. Poput pravih nogometaša u 22.30 odlaze spavati- ispričao je Dino.

comment closed