fbpx

Izglasano nepovjerenje Željku Babiću, Ivanu Baliću i cijelom stožeru

Zagreb…

nepovjerenje Željku BabićuNa službenim stranica Hrvatskog rukometnog saveza, a nakon sjednice Upravnog odbora objavljeno je kako je smijenjen cijeli stručni stožer rukometne reprezentacije.
– Na današnjoj Sjednici Upravnog odbora, Upravni odbor HRS-a donio je jednoglasnu odluku kojom nije izglasao daljnje povjerenje izborniku Željku Babiću, koordinatoru za muški rukomet Ivanu Baliću i cijelom stručnom stožeru. U sljedećih mjesec dana obavit će se razgovori s potencijalnim kandidatima nakon čega će se izabrati novi izbornik. Novi izbornik moći će predložiti koga god želi za stručni stožer – rekao je predsjednik HRS-a Tomislav Grahovac.
U prostorijama Hrvatskog rukometnog saveza održana je Sjednica Upravnog odbora HRS-a na kojoj je jedina točka dnevnog reda bila rasprava o povjerenju izborniku hrvatske muške seniorske rukometne reprezentacije Željku Babiću, koordinatoru za muški rukomet Ivanu Baliću te stručnom stožeru reprezentacije.
Upravni odbor HRS-a jednoglasno je izglasao nepovjerenje izborniku hrvatske muške seniorske rukometne reprezentacije Željku Babiću, kao i cijelom stručnom stožeru, uključujući i koordinatora za muški rukomet Ivana Balića te se istima raskidaju ugovorni odnosi s HRS-om s današnjim datumom.
Raspravljalo se o budućim kandidatima za mjesto izbornika, ali odluka o novom izborniku i stručnom stožeru hrvatske muške seniorske reprezentacije bit će donesena u roku od mjesec dana kada se obave razgovori s potencijalnim kandidatima.

Foto: Hrvatski rukometni savez