Uvijek vjerni i HNS postavili temelje buduće suradnje!
Piše: redakcija On 1 kol., 2015 At 07:54 AM | Categorized As Sport, Sportske minute | With 0 Comments

Zagreb…

Uvijek vjerniJučer je u sjedištu Hrvatskog nogometnog saveza održan sastanak između predstavnika Saveza i Kluba navijača Uvijek vjerni na kojem su postavljeni temelji kvalitetne buduće suradnje. Predsjednik HNS-a Davor Šuker je u sjedištu Saveza s najbližim suradnicima ugostio predstavnike Kluba navijača Uvijek vjerni. U obostranom otvorenom i konstruktivnom razgovoru koji je prošao u vrlo pozitivnom ozračju, HNS i Klub navijača dotaknuli su se brojnih otvorenih tema te pronašli temelje za kvalitetniji odnos koji je proteklih godina prolazio različite faze.
Dvije partnerske strane u današnjem razgovoru složile su se kako se ovim sastankom okreće potpuno nova stranica u zajedničkoj suradnji s dubokom vjerom kako Savez i Klub navijača imaju jednake ciljeve i interese kada se govori o navijačkoj tematici. Dogovoreno je i nekoliko operativnih sastanaka na kojima će se precizirati konkretne aktivnosti koje bi obje strane učinile s ciljem stvaranja najboljih mogućih uvjeta za navijače hrvatske nogometne reprezentacije u zemlji i inozemstvu.
Zajednički je zaključak, stoga, kako postoji puno razloga za optimizam oko danas obnovljenih odnosa. Hrvatska reprezentacija zaslužuje nepodijeljenu i korektnu podršku hrvatskih navijača, a hrvatski navijači zaslužuju kvalitetan i partnerski odnos te otvorenu komunikaciju od strane Saveza, slažu se obje strane današnjeg sastanka.

Foto: Drago Sopta / HNS

comment closed