Prljavo kazalište i fanovi ponovno na Trgu!
Piše: redakcija On 21 svi., 2015 At 07:05 PM | Categorized As Televizija, Zanimljivosti | With 0 Comments

Zagreb…

Prljavo kazalištePrljavo kazališteU subotu, 30. svibnja, prije koncerta na Šalati, Prljavo kazalište će još jednom dočekati svoje fanove na Trgu, no ovoga puta u nešto intimnijoj atmosferi. Druženje s legendarnim Prljavcima održat će se od 11,00 sati na Trgu bana Jelačića i obilježit će službeni početak velike Pantastic turneje. Iako se zagrebački koncert Prljavaca održava na Šalati, početna točka Pantastic turneje ipak je trg – i to trg na kojem je sve počelo. Prljavci će svoje sugrađane dočekati na nekadašnjem Trgu Republike koji će uoči početka turneje u čast 25 godina od legendarnog ‘Zabranjenog koncerta’ sigurno pobuditi brojna sjećanja. U petak 30. svibnja, od 11,00 sati, Jajo i njegovi heroji ulice bit će vam na raspolaganju za pitanja i autograme te druženje u opuštenoj atmosferi Panove refresh zone.
Momci s prve službene fotografije benda snimljene u maglovitoj Dubravi odavno su odrasli, no duh i energija te žar s kojim izlaze na pozornicu ne blijede i to je to što generacije i generacije fanova drži na okupu. Ovog petka na Trgu bana Jelačića neki će se prisjetiti ‘Zabranjenog koncerta’, neki upoznati heroje svog djetinjstva, a neki će možda prvi puta uživo vidjeti svoj najdraži bend Prljavo kazalište.
Organizatori poručuju kako se ulaznice za zagrebački koncert prodaju munjevitom brzinom te da nas, po svemu sudeći, čeka nezaboravan koncert pred dupkom ispunjenom Šalatom. Dok ih još ima, ulaznice će biti u prodaji putem sustava Ulaznice.hr ili na ovlaštenim prodajnim mjestima – cijena u pretprodaji je 50,00 kuna, a na dan koncerta, ukoliko ih ostane, 70,00 kuna.

Foto: Press

comment closed