Prljavo kazalište prvi put na zagrebačkoj Šalati!
Piše: redakcija On 6 svi., 2015 At 01:22 PM | Categorized As Događanja | With 0 Comments

Koncertni spektakl…

Pantastic turneja

Prljavo kazališteKad se bend nakon više desetljeća duge glazbene karijere veseli nekom prostoru na kojem nikada nije svirao, svi znamo kako se radi o iskrenim glazbenicima koji usprkos neupitnoj veličini ostaju na zemlji i njeguju snažnu vezu s obožavateljima i ambijentom. Upravo će tako, po prvi puta u 37 godina postojanja benda, zagrebačka Šalata 30. svibnja 2015. godine ugostiti jednu od najvećih regionalnih rock atrakcija – Prljavo kazalište. Popularni će Prljavci koncertom na Šalati ujedno započeti i ‘Pantastic turneju’ kojom obilježavaju 25 godina od veličanstvenog koncerta na glavnom zagrebačkom Trgu.
Najdugovječniji i najpoznatiji rock bend naših prostora i nakon gotovo 40 godina karijere i 14 albuma još uvijek poput magneta privlači pažnju publike svih generacija, pa su tako samo na prethodna 3 koncerta u Zagrebu Prljavci nastupili pred više od dvjesto tisuća ljudi, a njihove pjesme još uvijek zauzimaju vrhove top ljestvica. Na ovogodišnjoj turneji svoje vjerne obožavatelje će razveseliti brojnim starim hitovima, ali i predstaviti pjesme s nadolazećeg albuma.
Ulaznice za ovu koncertnu poslasticu, Prljavo kazalište na zagrebačkoj Šalati 30. svibnja 2015. godine, dostupne su putem sustava Ulaznice.hr i na ovlaštenim prodajnim mjestima po cijeni od 50,00 kuna, a na dan koncerta, ukoliko ih ostane, po cijeni od 70,00 kuna.

Foto: Press

comment closed