fbpx

Prljavo kazalište prvi put na zagrebačkoj Šalati!

Koncertni spektakl…

Pantastic turneja

Prljavo kazališteKad se bend nakon više desetljeća duge glazbene karijere veseli nekom prostoru na kojem nikada nije svirao, svi znamo kako se radi o iskrenim glazbenicima koji usprkos neupitnoj veličini ostaju na zemlji i njeguju snažnu vezu s obožavateljima i ambijentom. Upravo će tako, po prvi puta u 37 godina postojanja benda, zagrebačka Šalata 30. svibnja 2015. godine ugostiti jednu od najvećih regionalnih rock atrakcija – Prljavo kazalište. Popularni će Prljavci koncertom na Šalati ujedno započeti i ‘Pantastic turneju’ kojom obilježavaju 25 godina od veličanstvenog koncerta na glavnom zagrebačkom Trgu.
Najdugovječniji i najpoznatiji rock bend naših prostora i nakon gotovo 40 godina karijere i 14 albuma još uvijek poput magneta privlači pažnju publike svih generacija, pa su tako samo na prethodna 3 koncerta u Zagrebu Prljavci nastupili pred više od dvjesto tisuća ljudi, a njihove pjesme još uvijek zauzimaju vrhove top ljestvica. Na ovogodišnjoj turneji svoje vjerne obožavatelje će razveseliti brojnim starim hitovima, ali i predstaviti pjesme s nadolazećeg albuma.
Ulaznice za ovu koncertnu poslasticu, Prljavo kazalište na zagrebačkoj Šalati 30. svibnja 2015. godine, dostupne su putem sustava Ulaznice.hr i na ovlaštenim prodajnim mjestima po cijeni od 50,00 kuna, a na dan koncerta, ukoliko ih ostane, po cijeni od 70,00 kuna.

Foto: Press