fbpx

Video – Sergej Ćetković: Pusti probleme

Kotor…

Brige neće nestati ali moramo pronaći balans i zadržati optimizam, poručuje Sergej Ćetković

Sergej Ćetković ovo ljeto provodi radno pa je između mnogobrojnih nastupa širom regije iskoristio nekoliko srpanjskih dana da u Kotoru i Bokokotorskom zaljevu snimi spot za novu pjesmu ‘Pusti probleme’ i publici priredi neočekivano iznenađenje u vidu novog hita, koji se razlikuje od svega što je do sada snimio.

Sergej Ćetković

Poznat po emotivnim baladama, jedan od najpopularnijih regionalnih kantautora ovog puta se odlučio na drugačiji glazbeni korak. S prijateljima, Dejanom Dedovićem i Mariom Đorđevićem, poznatijim kao Deda i Noyz iz dua ‘Who See’, tvorcima velikog hita ‘Đe se kupaš’, napravio specifičnu kombinaciju pop i hip-hop zvuka, koja pjesmi daje retro prizvuk, notu duhovitosti i pozitivne energije, a mediteranskim ritmom, vedrinom i šarmom osvaja na prvo slušanje.
– Poruka ove pjesme je da na trenutak moramo prekinuti ovaj prebrzi tempo svakodnevice i razmisliti o tome što su nam prioriteti u životu. Potrebno je da se, koliko god možemo, posvetimo sebi i dragim ljudima, zaboravimo na probleme i prepustimo stvarima zbog kojih se osjećamo dobro. Brige neće nestati ali moramo pronaći balans i zadržati optimizam. Važno je vjerovati da će sve biti dobro, da se ne opterećujemo stvarima koje ne možemo promijeniti, a zbog kojih one važne prolaze pored nas i ne primjećujemo ih. Često je, zaista, dobro reći neka ide kako ide, neka bude kako biti mora, spremiti kofere, isključiti telefone i nekoliko dana odvojiti samo za sebe i drage ljude – ističe Sergej Ćetković.
Pjevač kojeg žene obožavaju ovu pjesmu je napravio s, kako kaže, najboljim crnogorskim sastavom, a želja za suradnjom napokon je urodila novim hitom.

Sergej Ćetković

– Već dugo čekamo priliku za suradnju ali vrijedilo je i vjerujem da smo napravili kvalitetnu stvar uz koju će se ovog ljeta plesati na plažama i u klubovima širom regije. Nadam se da će ljudi uz nju postati vedriji, sretniji i bolje raspoloženi – dodaje Sergej, kojeg su pohvalili I dečki iz benda Who See.
– Sergej je naš superstar, jedan od najvećih! Kad je tako onda je velika čast biti s njim na istoj traci. Pjesma je opuštenija i kao takva nije bila pretežak zadatak, a osim toga sa Sergejem je komunikacija veoma laka, tako da smo sve uključujući i spot brzo završili – kažu Deda i Noyz.
Glazbu za pjesmu “Pusti probleme” radio je Sergej, koji je s Dejanom i Mariom pisao i tekst, aranžman potpisuju Marko Milatović i Vladan Popović Pop, dok je direktor fotografije, a redatelj spota Želimir Križov.
Crnogorski kantautor u sklopu ljetne turneje posjetio je i Hrvatsku pa je jučer u makarskom Ljetnom kinu održao koncert za pamćenje. U njegovim izvedbama i baladama hrvatska publika moći će uživati 8. kolovoza na opatijskom Ljetnoj pozornici.

Foto: Press – Event Media
Video:

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=s_17aac3m7E[/embedyt]