fbpx

Stiže nova sezona serije ‘Fringe’!

HTV…

FringeDobre vijesti za sve ljubitelje znanstvene fantastike. Na ekrane Hrvatske televizije 30. travnja 2015. godine stiže premijerna četvrta sezona hvaljene serije ‘Fringe‘ koja i u novim nastavcima istražuje neobične slučajeve te potiče na razmišljanje o neobjašnjivom, zagonetnom i drugačijem. U prve tri sezone nizali su se opasni događaji i istrage koje su Odjel za rubne slučajeve često vodile do korporacije za biomedicinu, energiju i tehnologiju Massive Dynamic i Fringenjezine enigmatične direktorice Nine Sharp. Kad je specijalna agentica Olivia Dunham otkrila da je kao dijete sudjelovala u pokusima Waltera Bishopa i tajanstvenog osnivača Massive Dynamica Williama Bella, počela je tražiti detalje o svojoj zaboravljenoj i skrivenoj prošlosti.
Podsjetimo, FBI-ev Odjel za rubne slučajeve otvoren je u Bostonu kada je agentica Olivia Dunham zatražila pomoć znanstvenika Waltea Bishopa i njegova sina Petera oko istrage avionske katastrofe čiji su uzroci prkosili ljudskoj logici. Nakon što su riješili slučaj i otkrili da je to samo jedan od niza nerazjašnjenih i međusobno povezanih događaja, nastao je neobičan trio pod nadzorom specijalnog agenta Phillipa i mlade agentice Astrid Farnsworth. Tu skupinu istražitelja nadopunjuje Lincoln Lee, agent s ‘druge strane’.
U četvrtoj sezoni serije ‘Fringe’ vidjet ćete kako će glavni protagonosti riješiti niz intrigantnih i neobjašnjivih slučajeva te doznati kako će se na njih odraziti sve ono što su proživjeli u prethodnoj, trećoj sezoni.
Nove nastavke serije ‘Fringe’ gledajte od 30. travnja na Drugom programu HTV-a u 23,30 sati.

Foto: Press