9. Festival brazilske kulture – Brazilactica na ulicama Zagreba!
By redakcija On 25 tra., 2019 At 03:26 PM | Categorized As Događanja, LifeStyle, Tech | With 0 Comments

Brazilactica…

BrazilacticaJoš jednom, Udruga Amazonas donosi ritam i energiju Brazila na ulice Zagreba! Deveto izdanje Festivala brazilske kulture – Brazilactice održat će se od 08. do 11. svibnja 2019. godine, u Zagrebu.
U četiri festivalska dana moći ćete sudjelovati i/ili pogledati različite aktivnosti povezane s brazilskom kulturom. Ritam ćete pronaći kroz besplatne radionice capoeire i sambe, a zvuk će pratiti otvoreni jam na Europskom trgu. Interaktivna radionica u Centru za mlade grada Zagreba omogućit će vam da putujete gradovima Brazila i saznate više o njegovoj prošlosti i običajima, a više o počecima capoeire čut ćete kroz uličnu predstavu ‘Capoeira story’ na Cvjetnom trgu. Sve ljubitelje i ljubiteljice kvizova i ove godine očekuje kviz o Brazilu, u popularnom Pločniku. Nismo zaboravili ni na naše najmlađe! Oni će ove godine imati radionicu za superheroje/superheroine na Trgu kralja Tomislava, koju će pratiti facepainting koji će im omogućiti da na jedan dan postanu capoeira superheroji! Nakon svih događanja, druženje i opuštanje nastavljamo u Juta/Kota baru.
Osim članova udruge te naših sugrađana i sugrađanki, festival svake godine pohode internacionalni gosti iz Europe i svijeta. Stoga, ako se želite informirati, upoznati nove kulture ili podijeliti svoje znanje, izraziti se pokretom ili zvukom – pridružite nam se u svibnju na energičnim i aktivnim ulicama Zagreba!

*U slučaju vremenskih nepogoda, raspored je podložan izmjenama. Događanja u Centru za mlade otvorena su za mlade od 15 do 29 godina.

Foto: Press

comment closed