fbpx

Dame u crvenom na predstavljanju Max Mara

Zagreb…

MAX MARA, Ana Karamarko, Olja Vori, Alma Vukičević Bukvić

Mirna Medaković StepinacJučer je u ekskluzivnome MAX MARA storeu u središtu Zagreba, poznati talijanski brend MAX MARA, prezentirao najnovije trendove u sezoni jesen/zima 2017. Program je vodila glumica Mirna Medaković Stepinac, a brojne okupljene ljubiteljice jednog od najuspješnijih talijanskih brendova u povijesti mode imale su priliku vidjeti da je u nadolazećoj sezoni MaxMara stavila naglasak na – Camel, najpoznatiju Max Mara tkaninu svih vremena.
Posebno dragocjeni su camel komadi nježnih pastelnih nijansi koji su napravljeni od iznimno jedinstvene tkanine – dlake albino deva. Camel, kako i sama riječ govori, komadi su kolekcije napravljeni od devine dlake koja je iznimno lagana, fina, mekana i ne tako jako kovrčava, a prikuplja se posebnom metodom češljanja deva u proljeće. Max Mara za jesen/zimu 2017. savjetuje monokromatski izgled, a u glavnoj ulozi je, naravno, KAPUT!

Dubravko Šimenc, Max Mara
Predstavljanju najnovije Max Marine kolekcije pod nazivom Iconic Collection prisustvovale su brojne osobe iz poslovnog i javnog života: Olja Vori, Vanda Winter, Renata Sabljak, Ana Vilenica, Mirna Medaković Stepinac, Lana Kos, Kristina Krepela, Tihana Harapin Zalepugin, Iris Androšević Pinjuh, Ivana Nola, Dubravko Šimenc, Davor Meštrović sa suprugom i brojni drugi.

Foto: Scena.hr