fbpx

Davor Dretar Drele: Ovoga puta udaram na najniže emocije

Show…

Davor Dretar Drele kao Tereza Kesovija u showu Tvoje lice zvuči poznato

Davor Dretar DreleDavor Dretar Drele će nakon kratkog izleta u ulogu Boba Marleyja ponovno postati jedna od legendarnih dama naše scene, a ovoga puta gljiva mu je dodijelila transformaciju u energičnu divu Terezu Kesoviju.
– Gospođu Terezu poznajem privatno, ona je oduvijek obožavala moj način humora, njoj se to sviđa, mislim da će ona nakon večerašnjeg nastupa za mene imati samo lijepe i tople riječi – rekao je Davor Dretar Drele i dodao kako se intenzivno priprema za ovu ulogu.
– Na liku gospođe Tereze vrijedno radim i svi će vidjeti koliko sam ja fantastična Tereza – duhovito je komentirao i dodao kako ne smije pretjerati s njenom energijom. – Ovoga puta udaram na najniže emocije, treba mi plasman, treba mi što više mjesto, znači nema opuštanja – dodao je Davor.
Zabavne transformacije ovoga tjedna na pozornici showa priredit će i Katarina Baban kao Bruno Mars, Damir Poljičak kao Alka Vuica, Ana Vilenica kao Stevie Wonder, Amel Ćurić kao Sylvester, Paola Valić Bekić u ulozi Nicki Minaj te Maja Bajamić u ulozi američkog pjevača Johna Legenda.

Foto: Press