fbpx

Diana Prpić: Ovo je ostvarenje mojih snova

Ne znam kako bi opisala svoje emocije, kaže Diana Prpić

U ovotjednoj emisiji Startaj Hrvatska gledatelji su imali prilike vidjeti kako poduzetništvo nije laka odluka, ali i kako to da se za njega ipak odlučila mlada poljoprivrednica i buduća pravnica Diana Prpić iz Karlovca. Ponosna što nastavlja stoljetnu obiteljsku tradiciju bavljenja poljoprivredom Diana stavlja na pauzu zadnji ispit na Pravnom fakultetu i posvećuje se potom u potpunosti radu na obiteljskom imanju. Diana je ponosna kreatorica slatkog namaza od batata i čokolade – Batela i upravo s tim proizvodom ulazi u projekt ‘Startaj Hrvatska’.
Diana Prpić

– Kao mala nisam se ustručavala nikakvog posla, znala sam i musti krave i uvijek je prvo bio posao, pa onda zabava – otkrila je Diana Prpić crticu iz svog djetinjstva koje je provela na poljoprivrednom imanju.
– Poljoprivreda je trebala biti odmor od posla s kojim sam se planirala baviti – govori Diana koja na posljetku odabire studij prava.
Diana je dobila priliku u ”Startaj Hrvatska”, a prije nego je saznala da je ušla u ovaj jedinstveni projekt je rekla:
– To bi bila odskočna daska preko koje bi ja okrunila sav svoj trud i rad, dugogodišnje snove, želje i ambicije. Da se Batela nađe na policama SPAR-a to bi bio vrhunac i njezine i moje karijere.
Diana Prpić

Diana Prpić je svoje bočice stavila na posebne police SPARA, Batela se tako našla diljem Hrvatske, u svim INTERSPAR i odabranim SPAR prodajnim mjestima, na 51 lokaciji.
– Osjećam se kao da sanjam, i naporno je i stresno, nismo nikad više radili kao u ovom periodu, no kad vidim kako se povećava svaki dan broj bočica i kad vidim kako one nastaju, onda se svaki trud isplatio. Startaj Hrvatska je veliki korak u ostvarenju moga sna – govori Diana.

Foto: Press