Goran Karan se vraća u Lisinski

Zagreb…

Ovaj koncert iznimno mi je značajan jer imam priliku ono što volim i ono što radim staviti u funkciju općeg dobra, rekao je Goran Karan

Goran KaranSplitski slavuj Goran Karan uživo je izveo jedan od svojih najvećih hitova Kuća naše pisme te besprijekornim glasom i najljepšim stihovima tako predstavio nadolazeći humanitarni glazbeni spektakl koji nam 11. veljače priprema u KD Vatroslava Lisinskog. Omiljeni glazbenik otkrio je tko će uz njega stati na veliku pozornicu Lisinskog te zašto mu je upravo ovaj koncert po mnogočemu poseban i emotivan.
– Ovaj koncert iznimno mi je značajan jer imam priliku ono što volim i ono što radim staviti u funkciju općeg dobra. Ovo je prilika da na najljepši način opravdam svoj poziv i zanimanje – izjavio je glazbenik Goran Karan te dodao:
– Velika mi je čast što će mi se u ovoj posebnoj glazbenoj večeri na pozornici Lisinskog pridružiti kolega i prijatelj Tedi Spalato, a tu je i klapa sv. Juraj Hrvatske ratne mornarice koja će upotpuniti ovu lijepu humanu priču.
Gala koncert Kuća naše pisme u organizaciji je Hrvatske lige protiv raka koja na ovaj lijep način ujedno obilježava 53. godišnjicu borbe protiv svih vrsta tumora te pružanja savjeta i pomoći oboljelima kako bi im koliko god je moguće olakšali teško životno razdoblje.
– Sretan sam što najavljujemo ovaj koncert u predivnom nizu koji Hrvatska liga protiv raka priređuje s ciljem pomoći onkološkim pacijentima o kojima skrbi. Iznimno smo zahvalni svima onima koji nam pomažu u njegovoj realizaciji – izjavio je na predstavljanju koncerta predsjednik Hrvatske lige protiv raka prof.dr.sc. Damir Eljuga.
Ulaznice za koncert mogu se kupiti od 6. studenog na blagajni KD Vatroslava Lisinskog.

Foto: Press – Lukša Marotti