fbpx

Hrvatska doputovala u Graz na Europsko prvenstvo

Graz…

Hrvatska– Crna Gora je jedna odlična ekipa, pobijedili su Dansku, svjetskog prvaka, u Crnoj Gori. Igraju jako agresivnu obranu, tako da ćemo morati biti jako skoncentrirani. Prošle godine smo imali jako neugodno iskustvo s Brazilom, i to nam treba biti opomena – rekao je kapetan hrvatske rukometne reprezentacije Domagoj Duvnjak.
Hrvatska muška seniorska reprezentacija doputovala je u Graz, gdje je od sutra, 9. siječnja očekuje nastup na Europskom prvenstvu. Prva utakmica na rasporedu je u 20:30 sati protiv Crne Gore, a u skupini A još ćemo igrati s Bjelorusijom i Srbijom. U nastavku pročitajte očekivanja hrvatskih reprezentativaca uoči prve utakmice i početka europske smotre.
– Oni igraju agresivnu obranu, pogledali smo nekoliko videa, vidjeli koje su im prednosti, a koje mane. Imaju odlične šutere, morat ćemo obratiti pažnju na to i pomoći našim golmanima da što lakše brane i da imamo što više laganih golova iz kontre i polukontre – rekao je Željko Musa.
– Večeras imamo trening i sastanak, trening će biti taktički u smislu da se pripremimo za Crnu Goru. I sutra naravno pobijediti, izaći krvavih koljena – rekao je David Mandić.

Foto: Press