fbpx

Hrvatski nogometni savez: Nikakvog razbijanja nije bilo!

Iz Brazila…

– Sve je prljavo! Uprljali su sve što se moglo uprljati! A po hodnicima su napravili poplavu – tvrdi Andres Sanchez, direktor stadiona u Sao Paulu.
Bivši predsjednik brazilskog kluba Corinthiansa Andres Sanchez optužio je hrvatske reprezentativce da su nakon poraza porazbijali cijelu svlačionicu.
Brazilski mediji pišu da je razbijen stol i dekorativni ukrasi na zidovima, te kako je osoblje zaduženo za čišćenje stadiona zbog hrvatskih nogometaša moralo ostati satima duže na Corinthians Areni, ne bi li sve doveli u red.
Na optužbe iz Brazila o razbijanju svlačionice reagirao je Hrvatski nogometni savez.
– Vezano za optužbe koje je iznio Andres Sanchez na račun hrvatske reprezentacije koja je, po njegovim riječima, ‘porazbijala cijelu svlačionicu’, ovim putem opovrgavamo takve navode. U svlačionici je puknuo jedan stol jer nije podnio težinu, a problem s vodom je nastao isključivo jer na nedovršenom stadionu, između ostaloga, nije radio odvod, pa je nakon hlađenja igrača i tuširanja ostalo vode u tim prostorijama. Nikakvog razbijanja nije bilo, nikakvog uništavanja nije bilo, nije uopće bila takva atmosfera u hrvatskoj svlačionici – objavio je Hrvatski nogometni savez.

Foto: Hrvatski nogometni savez