fbpx

Čestitke strijelcima na osvojenom zlatu, srebru i dvije brončane medalje

Zagreb…

medalje– Iskrene čestitke svim članovima juniorske streljačke reprezentacije i njihovim trenerima na sjajnim ostvarenjima na Svjetskom juniorskom prvenstvu. Uvjereni smo da će vam ovi rezultati biti poticaj za daljnji nastavak svakodnevnog treniranja i da će većina od vas uspjeti ispuniti normu za nastup na Olimpijskim igrama u Tokiju gdje od vas i naših već renomiranih olimpijaca očekujemo nove radosti – piše u čestitci čelnika HOO-a.
Predsjednik i glavni tajnik Hrvatskog olimpijskog odbora (HOO) Zlatko Mateša i Josip Čop uputili su čestitku mladim hrvatskim strijelcima koji su na Svjetskom juniorskom prvenstvu u streljaštvu u njemačkom Suhlu osvojili zlatnu, srebrnu i dvije brončane medalje.
Zadovoljstvo sjajnim nastupom svojih nasljednika nije krila ni bivša streljačka olimpijka, a danas pomoćnica glavnog tajnika HOO-a za pravna pitanja Biserka Vrbek koja naglašava da rezultate koje su na svjetskom juniorskom prvenstvu ostvarili Bjelovarčanin Marin Maričić koji je osvojio zlatnu, a Dugorešanin Borna Petanjek brončanu medalju u disciplini zračna puška 10 metara te ekipna srebrna medalja u trostavu s MK puškom za ekipu u kojoj su bili Borna Petanjek, Andrija Mikuljan i Denis Tomašević, dok su Borna Petanjek, Miran Maričić i Andrija Mikuljan u zračnoj pušci osvojili broncu nisu slučajni nego su rezultat sustavnog stručnog rada i njihovog iznimnog talenta.
– Ne vidim niti jedan razlog da ova sjajna juniorska generacija ne nastavi sa žetvom medalja i u seniorskoj konkurenciji – zaključila je Vrbek.

Foto: Press – Hrvatski streljački savez