fbpx

Jelena Rozga: Za pravu ljubav se treba boriti dokle god postoji nada

Moderna žena…

Jelena Rozga– U pjesmi pjevam o sudbini dvoje ljudi koji su propustili svoju šansu za ljubav. Ako mene pitate, za pravu ljubav se treba boriti dokle god postoji nada za njen spas. Treba biti ustrajan, pogotovo u ljubavi – poručuje Jelena Rozga.
Novi službeni singl i video spot Jelene Rozge zove se ‘Žileti‘ i ujedno je treći singl s njenog aktualnog albuma ‘Moderna žena’. Video spot premijerno je prikazan danas u 12 h na Jeleninoj službenoj Facebook stranici. Pjesma autora Saše Lazića i Ace Krsmanovića govori o bolnom prekidu veze dvoje ljudi.
Dvostruki album ‘Moderna žena’, objavljen prije tri mjeseca već je dvanaest tjedana najprodavaniji domaći album, a Jelena jedina pjevačica koja je u posljednjih nekoliko godina u rekordnom roku dostigla zlatnu nakladu za što će joj biti dodijeljeno posebno priznanje.
Osim oduševljene publike koja je kupovinom ovog albuma Jeleni osigurala zlatnu nakladu, album ‘Moderna žena’ već je nagradila i struka i to nominacijom za Porin u kategoriji najboljeg albuma zabavne glazbe, a Jelena će ove godine ponovo nastupiti uživo na dodjeli ove prestižne nagrade. Ovo nije prva Jelenina nominacija, s pjesmom “Nirvana” 2014. godine bila je nominirana za hit godine, a Porina je osvojila s pjesmom “Bižuterija” 2011. godine.

Foto: Press