fbpx

Kaliopi: Melem za dušu pronašla sam u svom novom albumu!

Kaliopi

Makedonska diva Kaliopi u društvu mnogobrojnih prijatelja, kolega glazbenika i obožavatelja u zagrebačkom klubu Green Gold održala promociju albuma ‘Melem’.

Ja sam svoj melem za dušu pronašla u ovome albumu, nadam se da ćete i vi pronaći onaj pravi melem – makedonska diva Kaliopi pozdravila je mnogobrojne prijatelje, kolege glazbenike, te svoje vjerne obožavatelje na jučerašnjoj promocija albuma ‘Melem’.

Zagrebački Green Gold Club, jučer je bio mjesto gdje su se mogla susresti mnoga poznata lica, koja su došli podržati Kaliopi, među kojima su Severina, Tereza Kesovija, Kemal Monteno, Teška industrija, Ana Rucner, Neda Ukraden, Marina Tomašević, Baruni, Mladen Burnać.

Eurovizijska predstavnica, koja je pjesmom ‘Crno i belo’ protresla cijelu Europa, sinoć je svojim glasom, ali i pjesmama sa novog albuma ‘Vučica’, ‘Melem’, ‘Mrvica’, ‘Lokomotiva’ digla sve prisutne na noge. Otkrila je da je suradnja sa svojim bivšim suprugom Romeom Grillom bila i više nego odlična kombinacija, što je rezultiralo odličnim albumom ‘Melem’.

Album ‘Melem’ izašao je u izdanju diskografske kuće Hit Records, koja je imala čast izdati i prethodna dva albuma, a ispred Hit Recordsa nekoliko riječi rekao je i veliki Kaliopin prijatelj Miroslav Rus. Kako i sam kaže, iznimna je čast u diskografskoj kući imati izvođača poput Kaliopi, koja iza sebe ima uspješnu dugogodišnju karijeru, a pred sobom album i pjesme koja mnogo obećavaju. U jednom trenutku se i našalio, pa je rekao kako Kaliopi ima više prijatelja u Zagrebu, od njega samoga.

Nakon službenog djela promocije, uslijedio je dio druženja svih prisutnih, a svatko je iskoristio priliku prići Kaliopi, čestitati joj na još jednom odličnom albumu, te poželjeti joj puno sreće i uspjeha u daljnjem radu!

Diskografska kuća Hit Records od srca čestita Kaliopi na pravom ‘melemu za dušu’ i nezaboravnoj večeri o kojoj će se još dugo pričati.

 FOTO : Hrvoje Banić