fbpx

Zbog velikog interesa za predstavu Orašar, dodan još jedan datum!

Lisinski…

Čarolija predstave Orašar izazvala je veliki interes domaće publike zbog čega su već sada u prodaju puštene ulaznice za drugu izvedbu, 16. prosinca

Orašar– Lisinski će ovog prosinca biti jedno od najatraktivnijih mjesta u gradu – osim standardne vrhunske glazbene ponude, u pripremi je i glazbeno-scenski spektakl, poznati balet Orašar i to kakvog domaća publika još nije imala priliku vidjeti! – poručuju iz Lisinskog.
Baletna trupa Ukrainian Classical Ballet jedna je od traženijih na svijetu. Samo prošle godine otplesali su preko 70 izvedbi predstave Orašar na svojim turnejama, a pristup njihovih plesača klasičnom baletu s modernim zaokretom već nekoliko godina oduševljava gledatelje diljem Europe i Azije. Sada je došao na red ultimativni hit, najviše puta otplesan baletni spektakl Orašar čija izvedba nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Baletno remek-djelo uz izvedbu vrhunskih plesača od kojih je dio naša publika već imala priliku vidjeti u rasprodanim predstavama poput “Radio&Juliet”, “Quatro” ili “The Great Gatsby” u Lisinskom će ove godine domaćoj publici prirediti veliki glazbeno-scenski spektakl, impresivnih produkcijskih zahtjeva i neizmjerne topline zvuka i pokreta za nezaboravan doživljaj ljepote doba Adventa.
Ulaznice za drugu predstavu, 16. prosinca, po cijenama od 180, 210, 240, 270 kn te 300 kn za VIP i 350 kn za VIP+ dostupne su na blagajnama Lisinskog i online na www.lisinski.hr.

Foto: Press