fbpx

Ne propustite – Fonokinoteka: Plan za bijeg

U sklopu Fonokinoteka tri programa

FonoKinoteka je programska linija kina Kinoteka posvećena glazbi i zvuku. Plan za bijeg naziv je njezina posljednjeg ovogodišnjeg izdanja, u sklopu kojeg ćemo predstaviti tri programa koji će vam razigrati maštu oslanjajući se isključivo na – sluh! Program je nastao u suradnji s RadioTeatrom i Multimedijalnom kolibom, a sastoji se od tri programske cjeline: Radiowalk – kino za misli, koncerta trija Nina Bajsić te male radiofonijske izvedbe Bajsove vrpce. Umjetnička voditeljica projekta je Pavlica Bajsić Brazzoduro – poručuju organizatori.

Fonokinteka

U subotu, 19. studenog u 19.30 sati pridružite se Planu za bijeg, posljednjem ovogodišnjem izdanju Fonokinteke u sklopu koje će se ugostiti projekte RadioTeatra Bajsić i Multimedijalne kolibe.
Cijena ulaznice za program Plan za bijeg iznosi 20 kuna u pretprodaji i 30 kuna na dan izvedbe.
Praktične informacije
Poduzet je niz mjera kako bi se posjetiteljima i zaposlenicima omogućilo što sigurnije uživanje u programima kina Kinoteka. Sukladno posljednjim preporukama Nacionalnog stožera, nošenje maske u kinodvorani je obavezno i za vrijeme trajanja projekcije. Cjelovit popis mjera potražite ovjde.

Foto: Press