fbpx

Video: Atraktivne Učiteljice pozdravljaju ljeto u novom spotu Apsolutno

Spot…

Učiteljice– Kad smo prvi put čule pjesmu kod Bojana Dragojevića u studiju odmah smo se složile kako s njom trebamo ići na CMC festival. Ovaj festival je jako popularan i u Sloveniji, a ja se mogu pohvaliti da sam prva Slovenka koja je tamo nastupala – rekla je Ana Vurcer.
Još od 2014. godine Učiteljice su sinonim za vesele provode i dobru zabavu, a u to su se nebrojeno puta uvjerili obožavatelji diljem regije. Omiljene na koncertima, ali i na društvenim mrežama i digitalnim platformama, Andrea, Ana i Silvia stvorile su brend vrijedan pažnje. Jedan od najperspektivnijih ženskih sastava nastavlja nizati sjajne singlove i spotove, a sada je na redu pjesma Apsolutno, posebno pripremljena za ovogodišnji CMC festival Vodice 2020.
Glazbu i tekst potpisuje Dušan Bačić, dok iza aranžmana i produkcije spota stoji Bojan Dragojević. Hitmejkerski duo ponovno je isporučio pjesmu uz koju će se mnogi vezati na prvo slušanje i koja će se još dugo zadržati u radijskom eteru. Atraktivne Učiteljice u novom spotu pjevaju o ljubavi između majke i sina, a kadrovi iz prekrasne Funtane nikoga neće ostaviti ravnodušnim.
– Pripremili smo jednu veselu i zabavnu pjesmu i nadam se da će se svidjeti publici kao što se svidjela i nama – dodaje Silvia.

Foto: Press
Video:

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=U-h1MefcfNc[/embedyt]