fbpx

Endi snimio videospot u svemirskoj kapsuli

Video…

Kakva je ljubav u budućnosti – najbolje da provjerite u mome novome spotu, kaže Endi

Endi– U spot ulazim kao Endi iz sadašnjosti, a onda se pretvaram u mladića iz budućnosti! Ovo je bilo najcool snimanje do sada, neopisiv je doživljaj snimati spot u futurističkim uvjetima, a super smo se zabavili i u tim svemirskim transformacijama. Želio sam svojim fanovima za jubilarni deseti spot pokloniti nešto sasvim neočekivano – uzbuđeno izjavljuje Endi.
Već pet godina popularni glazbenik vlada domaćom i regionalnom tinejdžerskom scenom. Idol današnjih mladih, koji se proslavio hitom ‘Atom’ koji je pregledan nevjerojatnih 7.5 milijuna puta, objavio je svoj deseti videospot za novi singl ‘DAJ JE MENI’ i iznova oduševio hordu svojih fanova – ovoga puta Endi je spot snimio, ni manje ni više, već u svemirskoj kapsuli.
Endi– U spotu mi se pridružuje i predivna Lora, moja djevojka iz budućnosti – upravo od nje kroz pjesmu i ples tražim tu ljubav, a kakva je ljubav u budućnosti – najbolje da provjerite u mome novome spotu! – zaključio je glazbenik koji svojim pjesmama, izgledom i karizmom mami uzdahe tisuća tinejdžerica diljem regije.
Zanimljivo, Endi je izdao deset spotova za svih deset pjesama s albuma prvijenca ‘Da se mene pita’, što je još jedna originalna činjenica u karijeri uspješnog mladog Pakračanina sa zagrebačkom adresom.
Osim što suvereno vlada domaćom teen glazbenom scenom, Endi je uspješan student suvremenoga plesa na Akademiji dramske umjetnosti, Ambasador je čitanja među mladima, a na oduševljenje svojih brojnih sljedbenika na društvenim mrežama – pojavio se kao voditelj u drugoj sezoni Joomboos Videostara, te u ulozi simpatičnog Koka u novim
epizodama hit serije ‘Isti san’.

Endi – Daj je meni
Tekst: ANDREA ČUBRIĆ
Glazba: ANDREA ČUBRIĆ/BOJAN ŠALAMON SHALLA/ZDESLAV KLARIĆ
Produkcija: BOJAN ŠALAMON SHALLA/ZDESLAV KLARIĆ

Foto: Press
Video:

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=0GsQag9tDrc[/embedyt]