fbpx

Martin Kutnar: Bio mi je užitak svirati i zabaviti publiku!

Supertalent…

Sedamnaestogodišnji Martin Kutnar na violončelu i harmonici priredio spektakl

Martin Kutnar– Kad sam došao u ovo sve, nadao sam se da će se pojaviti netko kao Martin. Tresao sam se cijeli, rasplakao sam se skoro – kazao je Janko Popović Volarić koji je svoje oduševljenje Martinovim nastupom pokazao dignuvši se na noge zajedno s Martinom i Majom.
Sedamnaestogodišnji Martin Kutnar u drugoj epizodi Supertalenta pokazao je svoje umijeće sviranja harmonike i violončela i uz skandiranje cijeloga studija zaradio zlatni gumb kojega je stisnuo Janko.
A drugi član žirija Davor Bilman imao je, pak, druge namjere:
Martin Kutnar– Martine, jedini razlog zašto ja nisam ustao je taj što sam ja htio pritisnuti taj zlatni gumb, ali me Janko preduhitrio, tako da apsolutno bravo! Kao što Maja kaže da je kod mene teško izazvati neku emociju, ti si bio najbliže tome – objasnio je.
Na Martinino pitanje što bi napravio s nagradom ukoliko ju osvoji, Martin je kazao kako bi si kupio vlastiti instrument.
– Bio mi je užitak svirati i zabaviti publiku! Presretan sam! – dodao je Martin, još uvijek u nevjerici.
U nevjericu je žiri dovela i natjecateljica Matea Bošnjak koja je otpjevala pjesmu Bonnie Tyler ‘Holding Out For A Hero’, a svojim talentom najviše je oduševila Martinu koja joj je poručila:
– Pa ovo nije svijet vidio! Imaš 17 godina i imaš vokalčugu! Toliko si bezobrazno, prepotentno donijela tu svoju interpretaciju i to mislim najpozitivnije moguće.
Maja je također bila impresionirana njezinim nastupom, a Davor je zaključio da Matea pjeva cijelim tijelom.
Jednako oduševljenje nastupom žiri je pokazao i prema sestrama Ramljak, čiji ih je nastup naprosto izuo iz cipela.
– Ja sam preoduševljenja. Ti kad pjevaš, to je neki božanski glas. Ja ne znam kako se to dogodilo. Ne znam kako mi za tebe već nismo čuli i zašto se ovaj nastup nije dogodio prije – kazala je Maja sestrama Dariji i Anna Mariji, dok im je Martina poručila:
– Sestre Ramljak, dobrodošle u hrvatski Supertalent!

Foto: Press