Nina’s Place: Miroslav Ćiro Blažević uživao u društvu lijepih žena
By Gordana Malašić Lazić On 20 stu., 2017 At 04:17 PM | Categorized As Događanja, LifeStyle, Moda, Reportaže | With 0 Comments

Studio ljepote…

Antea kaže da se već dugo njeguje u kozmetičkom salonu Nina’s Place. Vlasnica salona je i njezina dobra prijateljica, lijepa Nina Kuprešanin. Na otvorenje kozmetičkog salona došao je i legendarni trener

Miroslav Ćiro Blažević, Antea Kodžoman, Maja Cvjetković, Nina Kuprešanin

Nina Kuprešanin, Antea Kodžoman, Maja CvjetkovićDirektorica marketinga nogometnog kluba Lokomotiva, Antea Kodžoman, u subotu je bila na otvorenju druge lokacije poznatog kozmetičkog salona Nina’s Place u centru Zagreba, Mesnička ulica 4. Antea kaže da se već dugo njeguje u kozmetičkom salonu Nina’s Place, a vlasnica je i njezina dobra prijateljica, lijepa Nina Kuprešanin.
– Dugi niz godina idem kod Nine i uvjerila sam se u kvalitetu salona. Zaista sam zadovoljna kako Nina radi, a nudi zaista cijelu paletu usluga. Nina je potpuno predana poslu i to se vidi. Uz to, tretmane radi s vrhunskim proizvodima. A izuzetno je ugodan i ambijent – rekla je Antea za portal Scena.hr.

Nina Kupresanin, Antea Kodzoman, Maja Cvjetkovic

Na otvorenje kozmetičkog salona došla je i manekenka Maja Cvjetković koja je nedavno postala majka.

Miroslav Ćiro Blažević, Nina Kuprešanin

A kakve kozmetičke tretmane nudi Nina’s Place u centru Zagreba došao je provjeriti legendarni trener Miroslav Ćiro Blažević. Ćiri je na otvorenju godilo i društvo lijepih žena.
Kozmetički salon Nina’s Place radi s vrhunskom kozmetikom brenda Biologique Recherche i brenda Matis za njegu tijela, a u svojoj ponudi nudi njegu lica, ruku i stopala, masaže, depilacije, ugradnju trepavica, ugradnju noktiju, korekciju obrva, HD obrva i još cijeli niz usluga.

Foto: Scena.hr
Fotogalerija: 

comment closed