fbpx

Nina’s Place: Miroslav Ćiro Blažević uživao u društvu lijepih žena

Studio ljepote…

Antea kaže da se već dugo njeguje u kozmetičkom salonu Nina’s Place. Vlasnica salona je i njezina dobra prijateljica, lijepa Nina Kuprešanin. Na otvorenje kozmetičkog salona došao je i legendarni trener

Miroslav Ćiro Blažević, Antea Kodžoman, Maja Cvjetković, Nina Kuprešanin

Nina Kuprešanin, Antea Kodžoman, Maja CvjetkovićDirektorica marketinga nogometnog kluba Lokomotiva, Antea Kodžoman, u subotu je bila na otvorenju druge lokacije poznatog kozmetičkog salona Nina’s Place u centru Zagreba, Mesnička ulica 4. Antea kaže da se već dugo njeguje u kozmetičkom salonu Nina’s Place, a vlasnica je i njezina dobra prijateljica, lijepa Nina Kuprešanin.
– Dugi niz godina idem kod Nine i uvjerila sam se u kvalitetu salona. Zaista sam zadovoljna kako Nina radi, a nudi zaista cijelu paletu usluga. Nina je potpuno predana poslu i to se vidi. Uz to, tretmane radi s vrhunskim proizvodima. A izuzetno je ugodan i ambijent – rekla je Antea za portal Scena.hr.

Nina Kupresanin, Antea Kodzoman, Maja Cvjetkovic

Na otvorenje kozmetičkog salona došla je i manekenka Maja Cvjetković koja je nedavno postala majka.

Miroslav Ćiro Blažević, Nina Kuprešanin

A kakve kozmetičke tretmane nudi Nina’s Place u centru Zagreba došao je provjeriti legendarni trener Miroslav Ćiro Blažević. Ćiri je na otvorenju godilo i društvo lijepih žena.
Kozmetički salon Nina’s Place radi s vrhunskom kozmetikom brenda Biologique Recherche i brenda Matis za njegu tijela, a u svojoj ponudi nudi njegu lica, ruku i stopala, masaže, depilacije, ugradnju trepavica, ugradnju noktiju, korekciju obrva, HD obrva i još cijeli niz usluga.

Foto: Scena.hr
Fotogalerija: 

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”755″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”91″ thumbnail_height=”68″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”0″ number_of_columns=”5″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show as slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]