fbpx

Premijerno – Prema istinitom događaju: Naši dečki

Na HBO…

Serija Naši dečki je utemeljena na stvarnim događajima koji su doveli do rata u Gazi

Naši dečkiSerija Naši dečki (Our Boys) je zadivljujuća drama koja prati istragu ubojstva trojice židovskih i jednog palestinskog tinejdžera u Izraelu čijom je smrću započeo rat. Prve tri epizode su već dostupne na HBO GO-u, a nove dolaze u ponudu utorkom. Premijera na HBO 3 kanalu bit će 5. rujna u 22.00 sati.
U ljeto 2014. militanti Hamasa oteli su i ubili trojicu židovskih tinejdžera. Izrael je šokiran i bijesan. Dva dana poslije u šumi na Naši dečkizapadnoj periferiji Jeruzalema pronađeno je spaljeno tijelo palestinskog tinejdžera. I dok Simon, agent sigurnosne službe Shin Bet, istražuje ubojstvo, roditelji ubijenog tinejdžera počinju dugo i mučno putovanje prema pravdi i utjehi.
Serija Naši dečki je utemeljena na stvarnim događajima koji su doveli do rata u Gazi te prati istragu ubojstva Muhammada Abu Khdeira i donosi priču o svim sudionicima tih događaja kojima su se životi zauvijek promijenili.
Autori ove desetodijelne serije su Hagai Levi („Preljub“), Joseph Cedar i Tawfik Abu-Wael, a nastala je u koprodukciji HBO-a i Keshet studija.

Foto: Press