fbpx

Pula film festival: Prijave za dječje kreativne radionice

Pula…

Pustolovni laboratorij profesora Baltazara i Radionicu za digitalnu generaciju na Pula film festivalu

Medijski pokrovitelj Scena.hr

Pula filmRadionica izrade animiranog filma pomoću stop animacije, Pustolovni laboratorij profesora Baltazara, otvara svoja vrata svim mališanima u dobi od 7 do 12 godina. Uz stručno vodstvo grafičke dizajnerice i ilustratorice Petre Zlonoge polaznici će se tijekom jednotjednog programa detaljno educirati o svim segmentima izrade animacije: od izrade i razrade priče, pisanja scenarija, kreiranja likova i njihovih osobnosti, do osnove animacije i potom produkcije i post-produkcije.
– Radionica će se održavati u Dječjem vrtiću Rin Tin Tin u Puli (Uspon Svetog Stjepana 1) od 10. do 18. srpnja 2019. godine (izuzev vikenda 13. i 14. srpnja) u jutarnjem i popodnevnom terminu. Kotizacija za sudjelovanje iznosi 400,00 kuna, a ako radionicu žele pohađati dvoje djece iz iste obitelji, sljedećem je kotizacija 300,00 kuna – poručuju iz Pula film festivala.
Radionica za digitalnu generaciju poziva u filmski svijet mlade u dobi od 13 do 16 godina da pomoću najsuvremenije tehnologije osmisle i realiziraju vlastiti film.
– Radionica će se održavati u Gradskoj knjižnici i čitaonici Pula od 11. do 18. srpnja 2019. godine od 9:00 do 14:00 sati pod vodstvom redateljice Judite Gamulin koja će polaznicima iz prve ruke približiti i praktični i edukativni dio filmskog svijeta. Održat će se i posebna predavanja organizirana u suradnji s vodećim filmskim profesionalcima. Kotizacija za sudjelovanje iznosi 500,00 kuna, a za svako sljedeće dijete iz iste obitelji 400,00 kuna – poručuju iz Pula film festivala.
Za obje radionice prijave su otvorene na mrežnoj stranici pulafilmfestival.hr do 27. lipnja 2019., odnosno do ispunjenja kapaciteta.

Foto: Press