fbpx

Nova humoristična serija Sunce, more i muljaže na malim ekranima

Zagreb…

Razigrana komediji Sunce, more i muljaže puna je doskočica i luckastih prizora

Sunce, more i muljažeHrvatska radiotelevizija u petak 13. srpnja 2018.godine na Drugom programu (HRT – HTV2) prikazuje novu humorističnu seriju Sunce, more i muljaže. U ovoj razigranoj komediji punoj doskočica i luckastih prizora komičarska zvijezda i dobitnik nagrade BAFTA-e Kayvan Novak glumi reportera na tajnom zadatku suočenog s brojnim nevoljama na jednom španjolskom otoku.
Woody je majstor prerušavanja, najbolji svjetski reporter za tajne zadatke, koji se poput kameleona infiltrira te razotkriva skandale koji završavaju na naslovnicama. No kad ga njegov korumpirani glavni urednik razotkrije tijekom tajne istrage u elitnim krugovima, prisiljen je dati se u bijeg i skrivati od britanskih vlasti. Jedini je problem što je šarmantni i brbljavi Woody magnet za nezgode – gdje Sunce, more i muljažegod je on, ni nevolja nije daleko. Stjeran u kut, Woody potraži jedinog čovjeka kojem vjeruje. Simpatični neotesanac Brutus nekadašnji je Woodyjev mentor, a danas je vlasnik bara na sunčanom španjolskom otoku. Iako isprva nije presretan što vidi svog nevoljama sklonog štićenika, Brutus ubrzo shvaća da može zaraditi šaljući Woodyja u razne istrage. Uz niz osebujnih aliasa, Woody se kreće među domaćim stanovništvom i radi u tandemu s Melody, glamuroznom grebatoricom željnom pustolovina.
Sunce, more i muljažeU tom otočnom raju žive svakojaki nevaljalci pa će Woody doživjeti urnebesne dogodovštine. U svakoj epizodi nezaustavljivi Woody rješava novi slučaj: od potrage za papigom koja krije važnu tajnu pa do hvatanja osvetoljubivog hipnotičara.
U glavnim su ulogama Kayvan Novak (Woody), Bradley Walsh (Brutus), Emma Pierson (Melody), Jack Lee (g. Hewitt), Keith Allen (Senor Big), Tracy-Ann Oberman (Beverley), Paul Kaye (Frederico Mercury) i Morgana Robinson (Janice).
Prvu od šest epizoda humoristične serije Sunce, more i muljaže gledajte 13. srpnja na Drugom programu (HRT – HTV2) Hrvatske radiotelevizije u 22.35 sati.

Foto: Press