Student Day uskoro u Rijeci
Piše: redakcija On 30 tra., 2013 At 11:16 PM | Categorized As Događanja | With 0 Comments

majkeNajveća studentska zabava regije Student Day Festival 2013. uskoro u Rijeci! Vinkovačka rock grupa Majke, zagrebačko Hladno pivo, The Shapeshifters, Sane, Vanillaz, Stillness zabavljat će tisuće mladih iz cijele regije, a osim odlične glazbe očekuju nas brojni kulturni i zabavni sadržaji!

Riječki Student Day Festival 30. travnja 2013. po četvrti se put predstavlja
tisućama mladih iz cijele regije, a u bogatom programu 24. i 25. svibnja najavljuje vrhunska glazbena gostovanja, te brojne kulturne i zabavne sadržaje.

U petak grad Rijeku službeno preuzimaju studenti koji će na kulturni, glazbeni, sportski i zabavni spektakl stići iz cijele Hrvatske i regije.

hladno_pivoUz već potvrđene rokere iz Zagreba Hladno pivo koji nastupaju 24. svibnja, u petak će na glavnoj pozornici nastupiti i Mandrili, Kanđija, Sane, Moskva te Kung Fu Fighters.

Legendarni Goran Bare i grupa Majke zasvirat će u Rijeci 25. svibnja, a očekuju nas i odlične svirke britanskih house zvijezda The Shapeshiftersa, grupe Stillness, Radioaktiv, Vanillaz te RHCP Tribute benda.

Dvodnevna manifestacija koju organizira Studentski zbor Sveučilišta u Rijeci osmišljena je kao druženje za sve školarce i studente ali i ostale građane koji im se žele pridružiti i disati u Ritmu Mladosti. Program se sastoji od različitih sportskih aktivnosti i natjecanja te velikog glazbenog spektakla na kojem će nastupati veliki broj vodećih hrvatskih glazbenika. Program i svi koncerti
besplatni su za sve posjetitelje.

comment closed