fbpx

Profokus: Tradicionalno predblagdansko slavlje

Zagreb…

Fotogalerija

Profokus

ProfokusVeć dvadeset godina u Učilištu Profokus tradicionalno se održava predblagdansko slavlje. U veselom druženju i običaju darivanja u Profokusu je osmišljen jedinstven osmišljen duhovit i kreativan način odabira poklona koji svaki polaznik dobiva.
Nakon dvosemestralnih obveza, polaganja i provjere znanja upravo blagdani donose radost i opuštanje. Organiziranjem slavlja za sve programe od modnog dizajna, vizažizma, dizajna interijera, dizajna vrtova i ostalih programa koji se u učilištu sprovode darivanje je nezaobilazan dio tradicije u kojoj sve generacije uživaju.

Profokus
ProfokusVrijednost dara nikada nije bila povezana s velikom materijalom vrijednosti. Darovi su oduvijek bili ograničeni u okviru studentskog budžeta, ali je odabir načina pakiranja najvrjedniji dio ovog darivanja.
Samo veliki osmjesi pokazuju kolika je vrijednost i zadovoljstvo u malim poklonima odabranim s velikim srcem. I ovo je dio obrazovnog procesa Učilišta Profokus gdje se uči prava što je prava etičnost te vrijednost zajedništva.
Hvala polaznicima što su ovaj jedinstven način darivanja prihvatili i što godinama donose veselje u klase svojih mentora.

Foto: Profokus
Fotogalerija: [nggallery id=706]