fbpx

U drugoj emisiji Tvoje lice zvuči poznato pobijedila je Lana Klingor Mihić

Show…

Lana Klingor MihićLana Klingor Mihić dvostruko je briljirala u drugoj emisiji Tvoje lice zvuči poznato u kojoj je nastupila i pobijedila kao Luis Fonsi i Demi Lovato. Lana je odabrala zakladu Solidarna za fond Spasi me kojoj će Nova TV donirati 10000 kuna.
– Bila si odlična, draža si mi bila kao Demi. Mogu ti garantirati da od mene nećeš dobiti istu ocjenu kao zadnji put – rekao je Igor nakon Laninog nastupa.
– Iskreno ti čestitam, jako si puno truda uložila u ovaj nastup. Ova pjesma je dala fantastične mogućnosti da pokažeš svoje glasovne sposobnosti – komentirala je Indira.
– Napravila si totalno dva različita karaktera i glumački i vokalno si donijela dvije različite osobe, bila si super – izjavio je Navojec.
Marku Braiću u ulozi Camile Cabello na bini se pridružila i članica žirija Nives Celzijus, i to kao Shawn Mendes. Ova zamjena muško – ženskih uloga oduševila je sve prisutne. Baš kao Cher nastupila je Marina Orsag.
Fabijan Pavao Medvešek oduševio je kao Beyonce, a posebno se dojmio Nives. Igor je primijetio da gljiva ne mazi Marija Valentića jer smo ga ovaj put gledali i slušali u ulozi Doris Dragović.
Neda Parmać je kao Daddy Yankee imala zahtjevan zadatak i pjevački i koreografski. Sinišu Ružiću kao Madonni iz Evite bilo je teže nego kao Cardi B iz prve emisije, što je i sam potvrdio.
Igor je komentirao Lu Jakelić kao Dr.Alban:
– Dobar je bio nastup. Skinula si to njegovo, taj čučanj, ruke, odrepala si kako je trebalo. Jako lijep i pamtljiv nastup.
Nives je primijetila da se Lu vjerojatno suzdržavala da ne zapjeva, a Indira je komentirala:
– Lu je doktorica za dobru energiju i zabavu. Ovaj si zadatak odradila fantastično.
Goran je rekao da je izvukla maksimum, jer joj pjesma nije dala da pokaže sve svoje talente.

Foto: Press