Vatreni održali otvoreni trening u Zagrebu
By redakcija On 19 ožu., 2019 At 09:24 AM | Categorized As Događanja | With 0 Comments

Zagreb…

Srebrni Vatreni odradili su prvi, regeneracijski trening na prvom okupljanju u 2019. godini

VatreniHrvatski nogometni reprezentativci započeli su u ponedjeljak pripreme za kvalifikacijske okršaje s Azerbajdžanom i Mađarskom, a navijači su viceprvake svijeta mogli pratiti na otvorenom treningu.
Srebrni Vatreni odradili su prvi, regeneracijski trening na prvom okupljanju u 2019. godini. Po dolasku u Zagreb, pod vodstvom izbornika Zlatka Dalića istrčali su na teren Hitrec-Kaciana podno maksimirskog stadiona te se u odličnoj atmosferi stigli i družiti s navijačima.
U četvrtak, 21. ožujka, Vatreni će se pod vodstvom Zlatka Dalića na zagrebačkom Maksimiru u prvoj utakmici kvalifikacija susresti s reprezentacijom Azerbajdžana, koju od veljače vodi hrvatski stručnjak Nikola Jurčević.
– Molim i pozivam navijače da dođu, trebamo ih da napune stadion i da nastavimo tu tradiciju sinergije i zajedništva, kako je bilo prošlog ljeta. Trebat će nam dobra podrška jer nas čekaju dvije teške i zahtjevne utakmice. Očekujem pun Maksimir, bit će to lijepa prigoda da opet budemo zajedno. Euforija iz Rusije na Maksimiru se nastavila i s Dinamom, svi su uživali u europskim nastupima i neka se ponovno svi skupimo – pozvao je navijače izbornik Dalić na konferenciji za medije.

Foto: Press – Hrvatski nogometni savez

comment closed