Vatreni protiv Walesa u Osijeku – za EURO 2020.
By redakcija On 5 velj., 2019 At 05:48 PM | Categorized As Događanja, Sport, Sportske minute | With 0 Comments

EURO 2020…

Vatreni otvaraju Europske kvalifikacije domaćim susretom protiv Azerbajdžana 21. ožujka (Zagreb), a tri dana poslije gostuje kod Mađarske

VatreniOsijek i Varaždin imat će u lipnju priliku pozdraviti svjetske doprvake, hrvatsku nogometnu reprezentaciju, odlučilo je rukovodstvo Hrvatskog nogometnog saveza na čelu s predsjednikom Davorom Šukerom.
Izvršni odbor HNS-a donio je odluku kako će stadion Gradski vrt u Osijeku biti domaćin druge domaće utakmice Europskih kvalifikacija za EURO 2020., koju Hrvatska 8. lipnja s početkom u 15.00 sati igra protiv Walesa.
Podsjećamo, Vatreni otvaraju Europske kvalifikacije domaćim susretom protiv Azerbajdžana 21. ožujka (Zagreb), a tri dana poslije gostuje kod Mađarske.
Kako prema Uefinim pravilima svi slobodni termini moraju biti iskorišteni za prijateljske utakmice, HNS je za 11. lipnja dogovorio prijateljski susret s reprezentacijom Tunisa.
– Utakmica će biti odigrana u Varaždinu, a domaćin je prihvatio osigurati odgovarajuće i maksimalne uvjete za boravak i nastup druge reprezentacije svijeta s prošlogodišnjeg Svjetskog prvenstva – poručuju iz HNS-a.

Foto: Press – HNS

comment closed