fbpx

Vrhunski Flamenco u Lisinskom!

Gerardo NunezU nedjelju, 30. studenog 2013. u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinkog održati će se pravi španjolski spektakl ‘Flamenco, Gerardo Nunez Quinteto‘. Očekuje se koncert preplavljen emocijama, energijom, strastvenim plesom te snažnim ritmičkim zvukovima flamenca. Umjetnički tim pod nazivom ‘Gerardo Nunez Quinteto’ čine vrsni muzičari za koje možemo reći da flamenco imaju u malom prstu. Briljantni Gerardo Nunez poznati je španjolski gitarist i skladatelj kojemu je prva ljubav flamenco iako ponekad koketira sa klasičnom glazbom i jazzom. Pablo Martin svojom izvedbom na kontrabasu posebno  oduševljava publiku, dok poseban štih ovom jedinstvenom španjolskom žanru daje Angel Sanchez zvonkim melodijama udaraljki. Vrlo značajan dio Quinteta je i pjevač Jesus Mendez koji svojim izvrsnim pjevanjem širi posebnu emociju.
Lisinski FlamencoKoncert će upotpuniti i obogatiti karizmatična plesačica Carmen Cortes koja sa svojim strastvenim stilom pleas i gracioznom izvedbom publiku ostavlja bez daha. Ovaj glazbeno scenski spektakl u Lisinskom omogućiti će posjetiteljima da na 80 minuta poneseni plesom i glazbom mislima otplove u latino svijet drevne Španjolske.
Ulaznice po cijeni od 100,00, 120,00 i 140,00 kuna se prodaju na blagajni Koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog te www.ulaznice.com.hr

Foto: Press Scena.hr