Nacionalna baština – hrvatske autohtone pasmine pasa!
Piše: redakcija On 26 lip., 2015 At 02:39 PM | Categorized As Kućni ljubimci, Ljubimci | With 0 Comments

Zagreb…

pasmine pasaU srijedu, 1. srpnja u 19,00 sati u Galeriji Karas, u Praškoj 4 u Zagrebu, otvara se izložba ‘Nacionalna baština – hrvatske autohtone pasmine pasa‘. Izložba se realizira kao dio ULUPUH-ovih programa u Galeriji Karas. Izložba se tiče radova nastalih na temu hrvatske nacionalne baštine. Zamišljena je kao pilot projekt koji bi se u narednim godinama trebao realizirati kao bijenalni projekt posvećen različitim segmentima nepokretne i pokretne pasmine pasanacionalne baštine. U prvoj godini posvećena je kinološkoj baštini i vizualnom odgovoru primijenjenih umjetnika na njene izazove.
Izložba će se moći pogledati do 14. srpnja, od utorka do petka od 11,00 do 19,00 sati, subotom i nedjeljom od 10,00 do 14,00 sati. Ponedjeljkom i praznikom galerija je zatvorena. Ulaz na izložbu je slobodan.
Izlažu: Ivana Bakal, Rea Boschi Gogolja, Teodora de Both, Zlatko Drnjević, Maja Hrnjak, Vlasta Jarnjak, Nataša Jeletić / Koraljka Kovač, Vesna Kolobarić, Dragutin Dado Kovačević, Andrea Kržišnik Pušić, Boris Ljubičić, Zlatko Odrčić, Marija Petrić Miklušić, Josip Portada, Karmen Ptičar, Ranka Radović, Drago Turina, Miljenko Vojta, zakonspojenihposuda ! (Alida Mezić / Matea Banoža Blažević), Aleksandar Žiljak.
Koncepcija izložbe: Ivana Bakal
Selekcija: Ivana Bakal, Branka Hlevnjak i Višnja Slavica Gabout
Likovni postav: Ivana Bakal

Foto: Press

comment closed