fbpx

Alan Hržica: Previše je emocija, hvala svima!

Zagreb…

Alan HržicaAlan Hržica– Predivna noć, za pamćenje. Previše je emocija da bih mogao sabrati sve u jednoj rečenici, hvala svim gostima i veliko hvala publici koja me nosila od početka do kraja. Presretan sam! – rekao je Alan Hržica.
Alan Hržica, mladi kantautor sinoć je nakon duge pauze od sedam godina nastupanja na koncertima održao u maloj dvorani Lisinski fantastičan nastup prepun emocija. Njegova povratnička pjesma ‘Žena posebna’ naišla je na veliko oduševljenje kod publike, a za ovu prigodu Alan je okupio sjajne glazbenika na svom novom glazbenom putu.
Ante Gelo kao jedan od najboljih producenata i aranžera napravio je potpuno novi pristup Alanovim novim, a i starim pjesmama i ovaj dvojac će očito i dalje puniti koncertne dvorane.

Alan HržicaNa bini su se u jednom trenutku Alanu pridružile Nina Badrić, Ivana Husar Mlinac, Marija Husar Rimac i Kornelija Palić te su ove četiri dame vrhunskog glasa zajedno s Alanom otpjevale njegove stare hitove, a i neke nove obrade. Koncert je nedvojebno bio koncert publike, čije je zadovoljstvo od prvog trena nosilo koncert. Publika je od samog početka bila na nogama i Alana je vraćala dugim aplauzom na bis.

Foto: Press