fbpx

Andrija Jarak: Inače me dočekuju vilama i noževima!

Povodom koncerta…

Klapa Cambi u eteru šokirala Andriju Jarka

Andrija Jarak– Inače me dočekuju vilama i noževima, ovo je prvi puta da me netko dočekuje pjesmom – rekao je reporter Nove tv, Andrija Jarak, kojem je Klapa Cambi priredila iznanađenje u eteru Narodnog radija. Platio bi klapi Cambi svjetsku turneju i divio se tim genijalcima…
Naime, Andrija Jarak je njihov veliki fan, a svojedobno je u jednom intervjuu izjavio kako bi, da osvoji jackpot, platio svjetsku turneju klape Cambi iz Kaštel Kambelovca i divio se tim genijalcima, čije sve pjesme zna napamet.
Stoga su Cambijevci u emisiji ‘Glazbeni show Dalibora Petka‘, odlučili zahvaliti na komplimentima.
– Mi želimo da se taj milijun što prije dogodi – rekao je Hrvoje Lozančić u ime Klape, kazavši da im nije bilo svejedno kad su čuli što Jarak misli o njima.
– Kad smo pročitali, jako smo se zacrvenili. Počašćeni smo time, jer to je najlipše što smo mogli čuti. Sto puta fala na lipim ričima.”
Za poklon, Andrija je dobio izvedbu omiljene pjesme ‘Od zipke do križa’.
– Ovo je hrvatska himna i tko se ne naježi kad ju čuje, taj nema dušu. Ne omalovažavam ukuse drugih, ali klape to sam ja. Odrastao sam u Dubrovniku i mogu reći da su Cambi pravi nasljednici Dubrovačkih trubadura’ – rekao je Andrija Jarak, koji se ipak nije odvažio zapjevati uživo.
– To bi zvučalo k’o fićo s probušenim auspuhom – komentirao je reporter, najavivši da će doći poslušati Cambi uživo u zagrebačku malu dvoranu Doma sportova, 28. ožujka.

Foto: Press
Pogledajte: [vsw id=”RYzCp_sgjgI” source=”youtube” width=”425″ height=”344″ autoplay=”no”]