fbpx

“Božić nam stiže”- zapjevajte i vi!

“Božić nam stiže” – izašla nova zajednička Božićna pjesma

Ništa ne govori ‘Božić’ kao vesela glazba i zajedništvo, zbog čega je nova pjesma “Božić nam stiže” autora Alena Orlića i Ivana Mikulića razlog zašto možemo reći da je blagdan veselo dočekan. 

Božićno vrijeme svake godine obilježavaju i božićne pjesme, a prvu ovogodišnju božićnu pjesmu “Božić nam stiže” objavili su Bernarda Brunović, Nina Kraljić, Roko Vušković i Igor Drvenkar. Za svoju zajedničku pjesmu objavili su i zanimljiv videospot koji možete pogledati u nastavku teksta.

Novu božićnu pjesmu autora Alena Orlića i Ivana Mikulića naziva „Božić nam stiže” izvodi četvero popularnih hrvatskih pjevača iznimnih glasovnih sposobnosti:

Bernarda Brunović (slijepa pjevačica koja je zadnjih nekoliko godina imala vrlo zapažene nastupe na Dori, a na Eurosongu se već predstavila i kao autorica kada je njezina pjesma 2020. predstavljala Maltu, a samo je malo nedostajalo da i sama ne zapjeva na Eurosongu je je bila druga na švicarskom natjecanju za njihovu pjesmu za Eurosong).

Nina Kraljić (pobjednica 1. sezone The Voicea u Hrvatskoj te hrvatska predstavnica na Eurosongu 2016. na kojem je Hrvatska zahvaljujući Nini nastupila u finalu prvi put nakon sedam godina).

Roko Vušković (jedan od trenutačno najizvođenijih mlađih hrvatskih pjevača, diplomirani profesor glazbe, multiinstrumentalist i kantautor).

Igor Drvenkar (jedan od pjevača popularne HRT-ove emisije „A strana”, a okušao se i u brojnim mjuziklima; trenutačno igra glavnu ulogu (Zvijer) u popularnom mjuziklu „Ljepotica i zvijer” zagrebačkoga kazališta Komedija).

-Uvijek se u božićnim pjesmama spominje bijeli Božić, pa sam želio snimiti svijetli, bijeli spot, a to smo upravo dobili u studiju Fotosvijet u kojem se snimao spot. Oduševljen sam pozitivom i energijom dragih ljudi s kojima sam radio na ovom spotu-izjavio je redatelj je videospota Max Hozić.

Oduševljenje ne kriju ni izvođači pjesme koji svi redom ističu da je na snimanju spota pjesme “Božić nam stiže” bilo mnogo smijeha i veselja te da se to odrazilo na simpatičnost i dobru atmosferu samoga videospota.

Alenu Orliću i Ivanu Mikuliću ovo je već treća godina zaredom da su pripremili božićnu pjesmu skupine izvođača.

Naime, prošle godine objavili su pjesmu „Božić nas raduje” u izvedbi Božićnih 6 (Zdenka KovačičekGoran BoškovićMinea, Pamela Ramljak, Gelato Sisters i David Danijel), a pretprošle godine pjesmu „Božić povezuje” u izvedbi Božićnih 16 (Zorica Kondža, Azzurro, Bojan Jambrošić, Max Hozić, Nikolina Tomljanović, Sabrina Hebiri, Marko Kutlić, Neda Parmać, Nina Kraljić, Mario Roth, Alen Đuras, Igor Drvenkar, Mihael Bogčev, Kristina Boban, Marko Vukes i Mateo Mikulić).

Autorski dvojac Mikulić i Orlić ističe da im je poseban užitak stvarati vesele božićne pjesme koje pršte pozitivnom energijom i u njima okupljati najkvalitetnije pjevače hrvatske glazbene scene zahvaljujući kojima šire taj pozitivni božićni duh.

Ovogodišnjom božićnom pjesmom „Božić nam stiže” Alen i Ivan ne misle završiti s time. Već ove godine pripremaju još čak dva glazbena iznenađenja, a u budućnosti planiraju objaviti i božićni album.

Foto: Press – ArTon Music

Videospot pjesme: