fbpx

Frizerka Katarina Strahinić je astrološka savjetnica Ćiri Blaževiću

Serija Ko te šiša?…

Legendarni nogometni trener Miroslav Ćiro Blažević dobio je ulogu u pilot epizodi, a partnerica mu je mlada i talentirana glumica

Katarina Strahinić u seriji Ko te šiša? igra frizerku Sanju koju majka želi ‘dobro udati’.
– Radnja se odvija u dva frizerska salona od kojih jedan vodi Božica Režek (Ksenija Marinković) sa svoje dvije kćeri (Csilla Barath Bastaić) i sa mnom, a drugi vodi (Željko Duvnjak) i (Žarko Potočnjak). U ovoj prvoj, koju smo snimili kao pilot epizodu, radi se o tome kako Božica želi udati svoju kćer Sanjicu. I tu dolaze do ideje da otvore salon i za muškarce što se njihovoj konkurenciji Žigmundu nimalo ne sviđa. Snimanje bilo predivno jer imam osjećaj da smo svi nekako ‘kliknuli na prvu’. Da uopće ne pričam kakva je čast raditi s genijalnim kolegama – ispričala je Katarina za portal Scena.hr. Glumica je zbog uloge često bila u frizerskom salonu.

Katarina Strahinić

– Inače sam šlampava, pa sam morala naučiti kako držati škare kako ne bih na snimanju nekoga osakatila – kazala je Katarina. Glumica nam je ispričala i najzanimljivije trenutke na snimanju.

Katarina Strahinić

“Ćiro je tako drag i divan”
– U posebnom sjećanju će mi ostati trenutak kad nam je na snimanje došao Miroslav Ćiro Blažević. Sjećam se da su se svi uskomešali. Baš je bio to onaj osjećaj – došla je zvijezda. A Ćiro je bio tako drag i divan. I najslađe je bilo kad je prije snimanja učio tekst. Rekli smo mu da se ne brine jer možemo improvizirati, samo kao neke ključne momente da zapamti, ali on se  svejedno pripremao za tekst. I snimanje je krenulo.  Usred jedne scene nekoliko puta me zagrlio jer bi se pogubili i on i ja u tekstu, pa je jedino logično bilo da se još jednom zagrlimo – kroz smijeh priča glumica. U pilot epizodi frizerka je legendarnom nogometnom treneru prijateljica, ali i astrološka savjetnica. Glumica je dio ljeta provela na Šipanu sa svojom obitelji, a zatim je sa svojim prijateljicama Lanom i Mirnom obišla Budvu, Kotor, Pašman, Šibenik, Vodice …

Katarina Strahinić, Ćiro, Amar Bukvić

– Imali smo svakakvih avantura. Moram priznati da mi je ovo bilo jedno od boljih ljeta, a nakon toga imala sam turneju s predstavama ‘Kako nastaje kazališna predstava?’ i ‘Karlstadt Kunst Cabaret‘.  A na kraju ljeta igrala sam u predstavi ‘Pečat‘ na Brijunima – rekla je lijepa Katarina.

Foto: Darko Drinovac, Silvijo Selman
Fotogalerija: [nggallery id=671]