fbpx

Goran Bregović u Areni Varaždin!

Goran BregovićGoran Bregović sa svojim Orkestrom za svadbe i sprovode napokon stiže u Varaždin, gdje će 30.11.2013. održati veliki koncert u Areni Varaždin. U Varaždin Goran Bregović stiže iz Moskve, jer će veći dio studenoga provesti na velikoj ruskoj turneji kojoj je prethodila njegova turneja po Meksiku na kojoj je promovirao svoj aktualni album ‘Champagne for the Gypsies‘.
Iščekivani koncert balkanskog glazbenog karizmatika i jednog od najtraženijih autora i glazbenika s naših prostora na europskoj glazbenoj sceni pripremao se u Varaždinu još od početka godine, a kako će biti jedini veliki Bregin koncert u Hrvatskoj u ovoj godini, očekuje se pristizanje fanova iz svih krajeva Hrvatske.
Goran Bregović, nekadašnji frontman ‘Bijelog dugmeta’, zasigurno najpopularnijeg i jednog od najutjecajnijih rock sastava svih vremena na prostoru bivše Jugoslavije, devedesetih je brendirao balkansku glazbu kao svjetski world music trend, a od 1998. godine osnovao je Orkestar za svadbe i sprovode s kojim nastupa u elitnim koncertnim dvoranama po cijelom svijetu izvodeći tradicionalnu narodnu glazbu s Balkana, vlastite skladbe utemeljene na balkanskom i romskom melosu kao i obrade starih pjesama Bijelog dugmeta.
Ulaznice za koncert Gorana Bregovića i njegovog Orkestra za svadbe i sprovode u pretprodaji se mogu kupiti po cijeni od 100 kuna za parter (stajanje) i 110 kuna za mjesta na tribinama, a pretprodaja se odvija u sustavu Eventima, te na sljedećim prodajnim mjestima:

Varaždin:
-Bistro TIME OUT (dvorana)
-Suvenirnica VARAŽDINSKIH VIJESTI
-trgovine BRANKA

Čakovec:
-Radio 1
-caffe bar ARCUS
-DOMINO bar Palovec

Koprivnica:
-Šareni dućan

Foto: Press Scena.hr