fbpx

Jacques Houdek poziva #beMyfriend: Pridružite se!

Kijev…

S pjesmom My friend Jacques Houdek predstavlja Hrvatsku na 62. natjecanju za pjesmu Eurovizije

Jacques Houdek

Jacques Houdek– Kao i svakom pjesmom dosad tako i ovom eurovizijskom želim među ljudima proširiti osjećaj zajedništva, prijateljstva i uvažavanja različitosti – rekao je Jacques Houdek.
Na ovogodišnjemu 62. natjecanju za pjesmu Eurovizije hrvatski predstavnik Jacques Houdek nastupit će s pjesmom My friend.
S objavom naslova pjesme započinje i digitalna kampanja pod nazivom #beMyfriend, koju je sa svojim timom osmislio naš eurovizijski predstavnik. Na društvenim mrežama objavio je fotografiju kojoj je cilj motivirati ljude na širenje, stvaranje i obnavljanje prijateljstva.
– Sjetite se svojih prijatelja, razveselite ih fotografijom koju ćete im posvetiti, pokažite im koliko vam znače, ostvarite nova prijateljstva. Neka ova pjesma i kampanja #beMyfriend slave prijateljstvo, tu životnu radost i neprocjenjivo bogatstvo koje se temelji na ljubavi, povjerenju i međusobnome uvažavanju – poručuje Houdek.
Jacques HoudekSlavimo različitost slogan je ovogodišnjega eurovizijskoga natjecanja, koje će se održati od 9. do 13. svibnja u Kijevu.
. Vjerujemo da će do objave novih zanimljivosti povezanih s našim nastupom na natjecanju za pjesmu Eurovizije, kampanja #beMyfriend pozitivno utjecati na stvaranje prijateljskoga ozračja i slavljenje različitosti na koje poziva i slogan Eurovizije – poruka je Jacquesova tima.
– Drago nam je što je Hrvatska radiotelevizija nakon prošlogodišnjega uspješnog povratka ponovno prisutna na ovoj jedinstvenoj i specifičnoj glazbenoj manifestaciji. Sve tri eurovizijske večeri moći će se pratiti uživo na Prvome programu Hrvatske televizije, Drugome programu Hrvatskoga radija te s pomoću multimedijske usluge HRTi – podsjetio je voditelj HRT-ova tima za natjecanje za pjesmu Eurovizije (ESC) Željko Mesar.

Foto: Press, Scena.hr, Jacques Houdek društvena mreža