fbpx

Jelena Perčin: U djetinjstvu sam s ocem obožavala loviti lignje

S mora i s kopna…

Lijepoj glumici ribolov je velika strast

Jelena Perčin raduje se što će nakon sedam godina konačno otići na zasluženi godišnji odmor. Ljeto će provesti u rodnom Dubrovniku. Lijepa glumica prošlog tjedna došla je podržati kolegu Gorana Grgića koji je u zagrebačkoj ‘Gavelli’ predstavio program ovogodišnjeg kazališnog festivala Novaljski trijatar. U kratkom razgovoru o ljetu i odmoru, Jelena se prisjetila kako je s ocem u djetinjstvu često išla u ribolov.

Jelena Perčin, Goran Grgić

– Najviše sam voljela loviti lignje. Lovila sam lignje iz barke, ali mi je draže bilo loviti ih s kopna. Na kopnu sam voljela taj mir jer se dogodi neka simfonija s morem i sa samim sobom. Zaista sam većinu djetinjstva provela u sezoni lignji – otkrila je glumica za portal Scena.hr. Osim odmoru, glumica se veseli što će ove godine njezina kći Lota krenuti u školu. Jelena je od prošlog listopada u angažmanu HNK Zagreb, a dvije godine bila je glumica osječkog HNK. Prvu premijeru u zagrebačkom HNK  Jelena je imala u ožujku u predstavi ‘Žena‘. Jeleni je drago što je njezina prva premijera bila baš s Paolom Magellijem koji potpisuje režiju predstave.

Jelena Perčin, Goran Grgić

– S Paolom sam zapravo i počela svoju karijeru i time sam lijepo zaokružila ovu priču – rekla je tada za portal Scena.hr. A publika u Osijeku, između ostalog, Jelenu pamti i po ulozi u operi Don Giovanni – Wolfgang Amadeus Mozart. Glumica je naglasila da se igranje u operi jako razlikuje od igranja u drami, ali je uživala u novom iskustvu. Jelena voli slušati opernu glazbu, a prema operi ima puno poštovanja.

Foto: Scena.hr